fredag 24 april 2009

Fredagsrapport

Nu har vi varit hos dottern i snart ett dygn. Munnen har gått i ett kör på mor och dotter. Dotterns sambo kommer inte hem förrän idag så han har varit förskonad. Men min stackars sambo har mest sett lidande ut. Nej, jag skojar bara. Han ler lite underfundig åt oss.

Idag har vi varit på den första loppisen. Vi ska på fler. Jag hittade äntligen ett litet fikabord som jag ska ha bredvid min fåtölj. Det är en lite sypall på treben klädd i ett urläckert retrotyg. Något sånt har jag letat så långe. Bild kommer så småningom. Vi hittade även en fönsterlampa som kommer att passa jättebra i köket.

Nu är dottern iväg och hämtar sin sambo vid bussen. Han distanspluggar så han har varit i Umeå den här veckan. Hon ska också hämta sin bror för han ska äta middag med oss ikväll. Förr om åren har jag ägnat flera dagar åt att röja och städa hans lägenhet. I år strejkar jag så nu får han försöka städa den själv. Ev är vi bjudna på middag hos honom på söndag. Det beror på om han har städat så han vill släppa in oss. Han är lite knepig när det gäller sånt, den kära sonen.

Imorgon ska vi på en annan loppis och så ska vi till Syster Yster och leverera bordstabletter och surra bort en stund. Även om vi träffade henne nyligen på begravningen så är det alltid trevligt att träffa kära syster.

2 kommentarer:

Junebacken sa...

Åh, det låter som att ni har det härligt! Njut riktigt ordentligt nu.

Cicki sa...

June: Jag njuter som bara den...:-)