söndag 21 september 2008

Kasse

Mellan svampplockning och annat så försöker jag hinna undan beställningar som legat på is ett tag. Idag blev den här kassen klar. Den här modellen är lite annorlunda än de jag brukar göra. Botten är oval och yttertyget är lite rynkat runt botten. Botten, foder, fickor och handtag är i svart lakansväv. Yttertyget är en blandning av polyester och bomull. Beställaren har en kasse samma modell tidigare och har trivts så bra med den att hon ville ha en till.

Jag har en liten Ebba runt benen nu. Hon har fått en liten kasse snabbsydd åt sig. Den är i favoritfärgen rosa. Hon har dansat och sjungit Mama Mia för mig. Nu ska vi lägga oss på sängen och läsa om Nalle Puh och Mamma Mu.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Svart och vitt är alltid snyggt, i alla lägen.

KB

Anonym sa...

Jag tycker att du gör så fina väskor. Jag tycker att det är ganska tråkigt att sy väskor men det är kul när de är klara. Men det tar emot. Därför beundrar jag dig som syr så mycket väskor.
/June på www.junebacken.se

Cicki sa...

June: Du ser så olika det är. Jag älskar att sy kassar och väskor. Speciellt väskor där jag kan ta ut svängarna lite grand.....:-)

Anonym sa...

Jättesnygg! Och vilket härligt tyg! Har letat något liknande svart-vitt och lite rejält grovt för jag ska göra en stor väggdekoration låter kanske konstigt men det ser snyggt ut i mitt huvud:)
Det finns ju plastgrejer som man kan fästa på väggen i blomslingor men vill ha den här tygkänslan, den ombonade varma.

Cicki sa...

Alde: Tack. Det här tyget är en blandning av bomull och polyester. Jag köpte det på Jysk för något år sedan. Det är jättesnyggt och en skön kvalitet att jobba med.