tisdag 3 november 2009

Lever livet långsamt

Här rullar livet på i "ullatrapid" och jag har inte ett dugg spännande att skriva om på bloggen. Det mest spännande som hänt här är att vi varit iväg till återvinningen med en massa sopor, jag har bakat ett mörk surdegsbröd med valnötter och annat gott "kollijox" i. Dessutom somnade jag på "piggmattan" som man inte blir ett dugg pigg av. I alla fall inte medan man ligger på den.

Till middag blir det spenatsoppa med kokt ägg och nybakt surdegsbröd. I morgon är det tvättstuga och det är inte heller speciellt spännande.

Men håll ut, vilken dag som helst så piggnar jag på mig. Får man väl hoppas i alla fall.

8 kommentarer:

KB sa...

Man kan inte vara på topp varje dag. Jag tycker du har hunnit mycket idag. OK, kanske inte så spännande saker men nog så viktiga. Själv har jag inte orkat någonting idag efter gårdagens äventyr,mer än att laga middag och klippa ut julänglar jag ska sy, helst till denna julen, det märks att man fyllt 25 några gånger.., även om folk fortf tror att jag är M:s syster. Sådana komplimanger suger man på länge!

Kram

KB

Moster Ma sa...

Visst är det trögt ibland,,,
men nu blev jag bara så sugen på spenatsoppa. Tack för inspirationen.

Cicki sa...

KB: Å ja, du har hunnit en del du också. Jasså du, du får sådana komplimanger. Sug i dig och njut....:-)

Moster: Vi får ge varandra lite inspiration. Som barn älskade jag spenat men skolans spenatsoppa tyckte jag var äckelpäckel. När jag får göra den själv så tycker jag det är supergott....:-)

Bloggblad sa...

Jag har inte gjort många knop heller, förutom att jag jobbade några timmar, men det är nästan vilsamt mot hur jag jobbar hemma när jag är "ledig".

Christina sa...

Allt har sin tid - vila du!.

Tänk - skolans spenatsoppa var nästan det enda jag tyckte var gott...den, och redd grönsakssoppa ;)

Cicki sa...

Bloggblad: Ibland måste man nog sänka tempot så kropp och knopp kommer i samma takt. Det är väl det som fallerar här just nu, otakten. Det bör ju du som musiker veta allt om. Nu fick jag till det va?....:-)

Christina: Jag försöker leva efter det. Det går ganska bra, faktiskt.

När jag tänker efter så var det nog lappskojs jag gillade bäst av skolans mat, eller tjockpannkakorna. Jag gillade när vi fick strimlad vitkål som var blandad med lingonsylt och äppelmos. Tror det var till blodpudding. Eftersom jag inte tycker om blodpudding så uppskattade jag sylt och vitkål mest....:-)

Cina sa...

Jag tror och hoppas att du piggar på dig snart. När jag jobbade på sjukhuset hade jag en kollega som ibland gick in i tvättförrådet och bara satt en stund. Såklart jag frågade vad hon gjorde där när jag sett detta ett par gånger. "Jag sitter där och väntar in mig själv en stund." En nog så viktig reflektion.
Tvättstugan kanske inte är så spännande men det är bra skönt att ha det gjort!!!
Varm kram!

engelsson sa...

Man behöver då defenitivt inte alltid vara på topp..ta du det bara lugnt..kramar om