fredag 6 november 2009

Fredagsgöra

Livet går fortfarande i samma långsamma takt här. Idag vaknade jag med en dunderhuvudvärk men det hade jag inte tid att känna efter för mycket. Vi var nämligen tvungna att åka på Willys idag. När vi kom dit så fick jag världens magkramper, blev yr och illamående. Tack och lov släppte det efter ett tag och just nu tröstäter jag en Marabou limited edition Vinter. Smakar pepparkaka och det är inte alls fel eftersom jag har kaffe till.

Lite senare ska det bli polenta med trattkantareller till middag efter ett recept som jag hittat hos kära bloggvännen Christina. Polentan gjorde jag klar innan vi åkte på affären.




Varje gång vi är och handlar så blir jag lika glad åt den ljusa idén jag fick när jag sydde denna kasse som man kan göra större. Tanken var ju mer att ha den när vi åkte upp till Sundsvall. Men den är perfekt att mathandla i också. Alla dessa stora flingpaket och liknande som alltid tar så stor plats. De är perfekta att lägga i denna kasse. Så hivar jag upp den på axeln och bär som ingenting.

Man kanske borde ta patent.....:-)

(ser du Chris att jag klarat att redigera de stående bilderna, nu är jag mallig)






Här avslöjar jag vad det är i den idag. Flingor, skorpor och så sambons ostkrokar. I botten ligger fyra fil och skvalpar.....:-)

Imorgon väntar städning. Pappa kommer hit på söndag. Han har aldrig varit hit. Mamma E klarade ju inte hissar så det blev aldrig av. Nu ska han få en god farsdagsmiddag. Men först måste vi städa en del, för nu har det blivit tilldraget här medan livet gått på sparlåga.

6 kommentarer:

engelsson sa...

Du.... den där var riktigt riktigt smart..kram

Cicki sa...

Engelsson: Ibland har man sina ljusa sidor.....:-) Den är jättepraktisk.

KB sa...

Vad roligt att din pappa kommer! Hoppas ni får en riktig trevlig fars dag! Vi är bjudna på kalkonmiddag hos M på söndag, vad härligt det är att sätta sig vid ett dukat bord, det uppskattar jag.Traditionsenligt blir det också brylépudding till efterrätt, jag avskyr det, men J älskar det, och det är ju fars dag...

Ha det gott!

Kram

KB

PS Väldigt smart kasse du sytt.

Cicki sa...

KB: Ni får väl ha det så trevligt hos M, trots brylepudding. Får han den i farsdagspresent....:-) Jag gillar det inte heller.

Visst är kassen smart. Jag säger ju att jag borde ta patent....:-)

Viola sa...

Hej!
Tack för påminnelsen att jag inte finnns i någon dussin upplaga;-)
Men jag sköter mig...tyvärr hjälper inte alltid det.

Supersmart väska!!!
Jag har nu gjort min första väska MED FODER och utan TRÅRAR och jag slapp SPRÄTTA UPP.
De andra 10 var väl övningsväskor;-)

Super kram

Cicki sa...

Viola: Wow, gratulerar till den nya väskan. Nu blir det åka av, ska du se.....:-)