måndag 19 oktober 2009

Tomglasspelet

Tydligen är svenska folket dåliga på att återvinna glas. Någon tänkte att kanske det var lättare att få folk att återvinna om det fanns ett rolighetsinslag i det hela. Här kommer en film som tydligen bevisar att det funkar. Undertecknad är plikttrogen och återvinner både glas, plast och metall som en medveten samhällsmedborgare bör göra.

6 kommentarer:

Cina sa...

Att ingen tittar sig omkring för att kolla om det är Dolda kameran???
Här skulle vi behöva sådana "rolighetsmaskiner" för varje soptunna. Idag t ex, ligger det en dammsugare i tunnan för "icke brännbart". Förvisso är den icke brännbar, vad jag vet, men ändå.....
Jag som är ett sånt återvinningsfreak vill så gärna stoppa mina flaskor i en sån där maskin! Poäng är bra! Allt är väl en tävling???? !!! ;)
Kram!

Cicki sa...

Cina: Det är samma sak vid vår återvinningstation. Där står det lådor med det mest underliga som folk bara ställer där för att de inte orkar ta sig till stora återvinning som ligger ca två-tre kilometer bort. Jag är nog också en återvinningsfreak.

EVA / whiskyochchampagne sa...

Visst är alla filmerna de har underbart bra ?! Så skulle det ju vara...

***
KRAAAM EVA

Cicki sa...

Eva: Det här är den första som jag har sett men jag ska nog kolla på fler när jag får en stund över. Den här var i alla fall jättekul och lärorik samtidigt. Tänk vad lite blink och pling kan göra....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Återvinning är kommunens anställde dåliga på. Får hojta till mest varje dag.Allt tror de ska i soppåsen och ner i sopnedkastet. De borde föregå med gott exempel,

Cicki sa...

Biggan: Jag vet, stötte på det när grannen behövde hjälp hemma. Kommunen vill att man ska återvinna men utbildar inte sin egen personal.