söndag 18 oktober 2009

Förtrollade

Har struntat i allt vad blogg heter idag, nästan i alla fall. Vi har varit mormor och morfar nästan hela dagen och är nu helt förtrollade av denna ljuva varelse, fröken Melina. Hon har bubblat och jollrat och skrattat och ätit och skitigt och somnat på min axel och somnat i morfars knä. Ja, allt som gör livet värt att leva när man är fyra månader. Dessutom passade hon på att vända på sig för första gången på vårt köksgolv. Jag säger bara det, på vårt köksgolv.

Bilder kommer imorgon så ni själva får se på gulletrollet. Jag orkar inte tömma kameran ikväll. Hennes mamma var ju visserligen med, men henne hade vi inte tid med. Hon fick inte somna på min axel......:-)

12 kommentarer:

madde sa...

haha tror jag e för stor för din axel! :)

Cicki sa...

Madde: Skulle tro det...:-)

bollebygdsbo sa...

Barnbarn är något vidunderligt. ;))
Jag vet. *ler*

KB sa...

Barnbarn är härliga! Tänk att få "skämma bort" och rå om och sedan lämna tillbaka dem igen, (när de är riktigt små). Spelar ingen roll hur gamla eller unga de är, säger jag,som själv har 7 barnbarn mellan 3 och snart 23 år. Det ÄR toppen!

Kanske jag ska plocka fram något mönster med spetsar och volanger och skicka till dig..?! Och du, snart börjar hon kanske leka med dockor... Jag har mönster till dockkläder...

Kram
KB

Cicki sa...

Bollebygdsbo: Visst är det härligt....:-)

KB: Du har verkligen spridning åldersmässigt på dina. Klänningsmöster kanske men absolut inte dockkläder. Det är för pilligt för mig. Vi kan ta det där på mailen....:-)

KB sa...

Det gör vi!

KB

Spader Madame sa...

Ja, nu har jag hört att det där med barnbarn is the shit, men hoppas ändå på att det inte ska komma några precis just nu... Vi ger det väl några år i alla fall, äldste sonen är blott 18...

Låter som om Cicki har prioriterat rätt i alla fall!

Cicki sa...

Spader: Din barnbarnstid kommer också så småningom. Lugn bara....:-)

engelsson sa...

Barnbarn e det häftigaste som finns..jag e mormor till Zac 4 år..

Cicki sa...

Engelsson: Vi har ju Ebba och Amadeus också men nu bor ju de i Danmark. Fast det är inte mina egentligen, det är sambons barnbarn.

Smycka sa...

Vad mysigt ni har haft det! Kram kram =o)

Cicki sa...

Smycka: Jag har inte kommit mig för att få bilderna ur kameran idag heller. Men det kommer vilken dag som helst....:-)