måndag 5 oktober 2009

Pocketomslag

Jag har sytt några pocketomslag, modell större. Det är en beställning och jag gjorde några extra när jag ändå höll på. Beställaren har nu valt ut de hon ville ha. De andra är upplagda på hemsidan.

De här passar till pocket med måtten 15,5x23,5 med en tjocklek på ca 4 cm.




De här passar till pocket med måtten 14x21cm med en tjocklek på ca 4 cm.

Kika gärna in på hemsidan. Där händer det lite nya saker då och då........:-)

5 kommentarer:

Christina sa...

Jättefina - det enda jag har emot dom är att man inte kan tjuvkika vad folk läser för böcker ;)

Vilket superfint tyg på det längst ner till höger!

Cicki sa...

Christina: Det vore väl trevligt att få veta. De som var beställde ska skickas iväg till Portugal. Det vore inte så dumt att få följa med....:-)

Om du menar det bruna tyget med de gula blommorna så är det några tygbitar som blev över när dottern fållade upp sina gardiner. Det är ett kanonsnyggt tyg och gardinerna är så läckra.

engelsson sa...

Neeee inte Anders Bagge..en annan rackare.. Du jag tror att det e hans skägg som ställer till det..det blir inte tätt.. han behöver trimma ner det alternativt raka av det,,fast det hoppas jag inte..han passar i skägg..men står det mellan min nattsömn o skägget så ryker det..

Anonym sa...

Hej hej!
Tack för dina goa kommentarer på min blogg och jag får väl säga detsamma till dig. Så fina pocketfodral, jag blir inspirerad att göra några till mig själv! Jag som läser jämt.
Pumlans flitiga fingrar

Cicki sa...

Engelsson: Så kan det ju vara att skägget stör. Inte får han raka av det. Här bor också en skäggig rackare. Som tur är så snarkar han inte så mycket. Den biten sköter jag. Det kallas för jämlikhet....:-)

Pumlan: Tack. Vi får väl inpirera varandra....:-)