söndag 30 augusti 2009

Otränad

Då var femtioårskalaset avklarat. Det var sambons bästa vän som fyllt tidigare i veckan. Vi hade jättetrevligt. Det var öppet hus från klockan tre, men eftersom fint folk alltid kommer sent så kom vi inte förrän vad halv sju. Fast det var inte vår egen senfärdighet som spökade. Vi gjorde sällskap med en annan god vän som inte ville komma dit ensam. Han hade aktiviteter för sina barn tidigare på dagen och det styrde även vår tid.

Det var mycket trevligt folk där och vi kände de flesta. Annars kan det vara lite jobbigt när man inte känner så många. Då träder min blyghet fram. Den som ingen tror att jag har. Men så är det. Nu behövde jag inte känna mig blyg och bortkommen utan kunde glatt kasta mig in i samvaron på en gång.

Det märks att man är otränad, för utan att ha druckit speciellt många glas vin så var jag på pickalurven när jag kom hem fram på nattkröken. Så det blev sängen direkt. Sedan har jag sovit och sovit i nästan tolv timmar. Det behövdes förmodligen.......:-)

2 kommentarer:

Smycka sa...

*skrattar* Men huvudsaken är att du hade roligt!!! *kramar om* Och på pickalurven kommer jag vara nästa helg, den 5e för att vara exakt. Då ska jag ut men raggarbilar, hoppas jag. *hihi* Det är race i Karlsborg igen. =o) Kram kram

Cicki sa...

Smycka: Det är väl bara så att man får ta det onda med det goda....:-)