fredag 17 april 2009

Möten i vardagen

Sambon och jag var på en liten promenad idag. Den avslutade vi med att gå till vårt lilla centrum. Vi hämtade dels ut ett postpaket med ett nätaggregat som ska sättas in i min dator. Sedan skulle vi slinka in på Vivo och kompletteringshandla. Utanför sprang vi på två bloggare. Det var Anna och hennes mamma Lena. Jag rekommenderar dem. Anna bloggar om sin familj och Lena har en syblogg med mycket fina saker. Det är trevligt att få ses i verkligheten ibland. Lena berättade att hon just nu har praktik på Fat Quarter. Det är en quilt-tidning som jag rekommenderar varmt.

Väl inne på affären sprang vi på ytterligare bekanta, som vi inte träffat på evigheter. Så det blev en liten pratstund då också. Så idag har vi verkligen "socialiserat" oss......:-)

5 kommentarer:

En Mölnbobos Liv sa...

Det var kul att träffas igen! Hoppas ni får en fin helg.

Bloggblad sa...

Mer att drömma om i natt då... :)

Cicki sa...

Anna: Jag hoppas du och din mor inte tog illa upp för att jag länkade till er. Det var jättekul att träffas. Jag blev bara så snopen att ni var i vårt lilla centrum....:-)

Bloggblad: Vad vet man. Men då ska det väl inte vara du och jag som apar oss på scenen. Vi hade i alla fall kul i drömmen. Det är ju inte dumt....:-)

Hilda sa...

Det är märkligt tycker jag när man springer på en bloggare, speciellt när de inte ens vet om att man läser deras blogg. Jag har ju grannen till exempel. Har jag tur har hon inte hittat min blogg. Hi hi. Men visst är det trevligt att va social. Då blir man glad!

Cicki sa...

Hilda: Vad jag längtat efter dig. Har tänkt maila men det har varit så mycket annat som tagit min tid. Hoppas allt är bra med dig. Vi skvallrar inte för grannen att du läser hennes blogg och vi berättar inte vart hon kan hitta dig....:-)