söndag 25 januari 2009

Bonusbarnbarnen

Här kommer en bild på Ebba och Amadeus. Han är en riktig bissig bit. Nu är han fem månader och väger över tio kilo. Han sitter redan och äter riktig mat för han klarar sig inte på babymaten längre. Vad ska det bli av detta barn. Han är i alla fall ett mycket allvarligt barn. Det är sällan man ser honom le.
Det gör solstrålen Ebba desto mer. Hon skrattar för det mesta.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka godingar! Tänk, här i huset är det precis likadant! Min son Casper 16, var precis som Amadeus när han var liten. Väldigt allvarlig. Jag har ju förstått med åren att han är en tänkare. Han har oerhört mycket inom sig men delar inte med sig av allt. Men han är världens snällaste. Petronella däremot, hon har varit som en solstråle sedan hon föddes, ett riktigt energiknippe. Babblar och babblar om allting. Det är lite kul att de blir så olika.
/June

Cattis sa...

Min systerson var i samma viktklass som ditt bonusbarn. Så god så. Nu är han tre och en väldigt stor kille, men med föräldrar som är duktiga med maten och sätter gränser. Men förra vintern hade han 5 maginfluenser på 6 månader och då är det gott att det finns att ta av...
Det är han lilkillen som jag har på bilder i min blogg.
Cattis

Cicki sa...

June: Det är väl så det kanske blir. Amadeus är tänkaren och Ebba är bubbelfian. Det är hon redan idag. Munnen går hela tiden.....:-)

Cattis: Jag hoppas föräldrarna kommer att vara restriktiva när han blir större så det inte övergår i fetma. Han är stark som attan. Jag klarar knappt att hålla honom när han tar spjärn ordentligt.

EVA / whiskyochchampagne sa...

Vilka sötnosar ! Och nog blir det en stor och stark kille...hihi !

***
KRAAAM EVA

Anonym sa...

Inget att oroa sig för. Det ser ut att vara en "liten" bastant gosseman, men inget att oroa sig över. Då KAN det bli problem. Min mellangosse var i den viktklassen när han var i Amadeus´ålder. När han var 7 år vägde han 19 kg och nu när han är vuxen önskar jag att han kunde lägga på sig i alla fall ytterligare 10 kg. Till saken hör att han äter ganska duktigt, men inget fastnar på honom.

Vad söta barnen är, och vilket härligt leende Ebba har!!!

KB