torsdag 29 maj 2008

Barnvakt

Ikväll ska farfar sitta barnvakt alldeles ensam. Undrar hur det går? Ebba är alltid lite avvaktande mot honom. Det kanske beror på skägget. Bonussonen ringde i panik idag. Han måste sticka iväg på ett jobb som varar hela kvällen. Sonhustrun ska på ett möte på dagis. Så de behöver barnvakt. Jag ska på min bassängträning. Vi har avslutning idag och ska äta tillsammans efteråt. Jag ska göra en av pajerna vi ska äta så jag måste gå på det. Då återstår bara farfar. Det är nog bra att Ebba och farfar får träna ihop sig.

Uppdatering: Det blev inställt. Bonussonen kunde skjuta på sin jobbgrej till imorgon. Men det kommer väl fler gånger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer nog gå finfint. I bland går det faktiskt mycket bättre när vi kvinnor håller oss undan! Minns när lilla E skulle födas...då hade både mormor och farmor lovat ställa upp...men sedan blev de upptagna på olika håll...så farfar som annars är ganska passiv med barnbarnen skulle ta hand om dem ensam i 2-3 dagar...men se det gick hur bra som helst. Det fick mig att fundera på om inte vi kvinnor tar för stor plats ibland.

Cicki sa...

Karolina: Du har nog rätt. Vi tar nog för oss mer än vad vi borde. Vi är nog lite besserwisser lite till mans, vi kvinnor.

Spader Madame sa...

Perfekt för dem tror jag... Min pappa hade hand om mina barn rätt mycket -de hade det jättebra tillsammans. Hoppas bara att farfar inte har alltför ont så att han orkar! Simma lugnt!