onsdag 1 augusti 2012

Åter i etern

Idag har det varit en datorlös dag. Lite knepig känsla och påverkade just starten på dagen. Jag fick inte komma i gång i den långsamma takt som jag önskar.

Min dator har strulat länge och den skriker ständigt att det är för lite diskutrymme. Så igårkväll började sambon mecka med den. Musik flyttades över till en annan disk och vi försökte få till mer utrymme genom olika åtgärder. Det blev ingen större skillnad.

Så det fick bli en ordentlig genomskanning. Inte bara den där vanliga som körs en gång i veckan utan en total skanning. Den tog tid kan man säga. Hela natten och hela dagen. Den har plockat bort lite småskräp och sånt där som blir kvar när man raderar program och annat. Så vi lyckades frigöra lite mer utrymme. Inte helt OK men så pass att jag klarar mig några månader till.

Vad har jag då gjort istället. Naturligtvis har jag sytt. Jag har även strukit och tagit rätt på tvätten från igår plus att Willys fick ett besök. Så dagen har inte varit helt förspilld ändå. Men nu är jag väldigt nyfiken vad som hänt ute i cyberrymden medan jag tillbringat dagen i den reella världen.

Inga kommentarer: