måndag 30 juli 2012

Familjen Kantarell

Idag har vi varit i skogen med Johan och hans familj. Barnen plockade och åt blåbär och hallon. Vi vuxna hittade lite kantareller. Det blev väl så pass att sambon och jag får dela på en smörgås. Johan och Carina hade tur att hitta lite mer.

Det stod på deras önskelista att få en skogspromenad. Men det blev inte så lång stund för barnen var dåligt rustade med kläder och skor, plus att det var svårt att gå med barnvagn, trots att vi försökte hitta en gåvänlig skog. Det var i alla fall skönt att komma ut en stund.

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Idag har det ju varit så härligt väder! Valde lite fel, har varit inne och bakat hela dan! Börjar sent i morrn, vid 15.00, ska passa på att vara ute om vädret tillåter! Kram

Cicki sa...

Charlotte: Jag tyckte jag bakade så mycket innan alla besöken skulle komma. Det börjar redan gapa tomt i frysen. Nu får det klara sig till nästa vecka. I värsta fall får vi väl köpa lite bröd.

Anonym sa...

sluta prata skit om oss

Cicki sa...

Carina/Anonym: Vad i denna text anser du vara skitprat?

Anonym sa...

Tror du verkligen att man tar med sig gummis stövlar och skogs kläder när man åker till sverige och inte planerar skogs promenad ??

Dåligt klädda ja jösses jag kan nog ta hand om mina barn !