fredag 15 juni 2012

Två gympapass

Om det inte vore så att man som överårig räknas som vuxen så borde jag fått minst tjugofem vuxenpoäng för det jag gjort igår och idag.

Än en gång har jag rensat bland tyger och fixat i det kombinerade sovrummet/syateljen. Den här gången är det verkligen ordentligt gjort. Jag har gjort i ordning en blå Ikeakasse med handdukar och badlakan som Madde och Ali ska få. Två Willyskassar, en vanlig Ikeakasse plus en blå Ikeakasse är fulla med tyger som ska gå till loppisen.

Det var bra att jag fick så mycket fina tyger av Trebarnsmamman så jag var tvungen att ta tag i det här med tygerna. Så nu är det "bara" sju bananlådor, två tvättkorgar, en blå Ikeakasse och en papperskasse med tyger. Jag har fått bort två bananlådor, en blå Ikeakasse och ett antal papperskassar. Nu är det bara plastlådorna under sängen som jag måste rensa i. De står bra där de står så det får bli ett senare projekt.

Jag känner mig otroligt nöjd. Nu ska jag bara dammsuga där inne och sedan får det bli duschen. Det rinner om mig och kroppen värker rejält. Men vad gör det när man är så nöjd med sin prestation. Jag smet från promenaden idag, men det är nog kompenserat med råge. Det här var värre än två hårda gympapass.

PS. För alla som undrat så har jag gräddat bröden men inte smakat på dem. De ser ut som några brända knölar. Jag vet inte ens om jag vill smaka på dem. DS.

Inga kommentarer: