onsdag 27 juni 2012

Dotter på plats

Nu är dotter med make på plats hos oss. Vi hämtade dem på Arlanda inatt. Än en gång blev det ett äventyr att köra Essingeleden. Det var vägarbeten överallt och vi blev sittandes i olika köer. De la ny asfalt här och där, det målades streck på en del ställen samt att broskarven vid Fredhällstunneln tydligen inte var färdiglagad. Det hade vi trott att den var.  Det var rätt stressande när vi visste att vi hade en tid att passa. Dessutom hamnade vi i en åskskur som hette duga. Då vågade vi bara krypa fram i sakta mak. Det var  som en blöt vägg framför bilen.

Jag säger bara en sak, hur klarade man sig innan mobiltelefonerna blev var mans egendom. Nu kunde vi enkelt meddela att vi var försenade. Nu blev det inte så farligt ändå eftersom det tog tid för dem att gå genom passkontroll och att få bagaget. Så de behövde bara vänta fem minuter innan vi var på plats.

Nu sitter jag här för mig själv och smyger runt lite tyst. Alla sover utom jag. De är trötta, de stackarna. Det är jobbigt med semester......:-)

2 kommentarer:

AprilSus sa...

Skönt att ni kom fram som ni skulle. Hoppas ni får det trevlig när alla väl har vaknat igen.

Kramis!

Vonkis sa...

Det är sannerligen jobbigt med semester, det är så mycket man ska hinna att inte göra :-)