fredag 27 april 2012

Rusta(r)

Idag har vi varit och shoppat balkonmöbler. Jag satt häromkvällen och surfade runt och letade balkongmöbler. Vi har ju en frimärkstor balkong så det får inte vara något stort. De möbler som står där nu är ifrån artonhundra kallt. Nästan i alla fall. Jag hade med mig dem när vi flyttade ihop. Och de är ursprungligen från min och fd makens kvällssolplats.

Igår trillade Rusta-bladet ner i brevlådan och där fanns den perfekta cafégruppen för ett perfekt pris. Så idag slog vi till. Vi kostade också på oss en grå konstgräsmatta, så nu kan jag kasta de gamla trasiga trasmattorna som min moster vävt en gång i tiden.


Jag har en idé om att sy runda dynor av spillbitar som jag sparat när jag sytt kuddfodral. Vi får se vad det blir med det. Det dröjer några  dagar innan jag gör klart på balkongen så ni får nöja er med lånade bilder tillsvidare.


Bilder lånade från Rustas hemsida.

5 kommentarer:

Dottern sa...

Kommer bli riktigt fint med matta, möbler och lite blommor så småningom. Mattan tror jag kommer göra mycket för att "lugna" ned hela intrycket. /Dottern

Cicki sa...

Dottern: Jag tror också det blir kanon. Det är lite för tidigt för växter än, men i år har vi ju råd att kosta på oss lite mer sånt.

Anonym sa...

Har goda vänner som har den trädgårdsgruppen på sin balkong, den är jättesnygg. De har en lång smal balkong på sitt hus, och den är perfekt där.

I helgen ska vi röja på vår altan, den blir gärna förvaringsplats över vintern... Ska bli fint med lite blommor där.

KB

Camilla sa...

Snygga möbler! Måste kanske också kolla in lite nya utemöbler.

Cicki sa...

KB: Vår balkong är nästan fyrkantig med några konstiga vinklar eftersom vi har burspråk i vardagsrummet. Jag ska göra om allt där ute. Tror det blir kanonsnyggt när jag är klar.

Camilla: Visst var de snygga. Stadiga och bra också.