lördag 16 januari 2010

Fru Amalia en gång till

Nu ligger Fru Amalia ute på hemsidan. Hon och de kommande dockorna har fått egen rubrik och sida. Jag har gjort en beskrivning i text och bild hur jag tänkt mig detta projekt. Sedan får jag uppdatera eftersom.

Fru Amalia är såld och kommer så småningom att bo på Gotland.

Själv ska jag ta i tu med ett beställd stickfodral. När det är klart börjar tillverkningen av Herr Mus.

14 kommentarer:

macozaza smycken sa...

Härligt Cicki! Skall bli så trevligt att få rå om henne. Tack, tack.

Lycka till med mus-projektet. Jag håller tummarna att det skall bli succé (vilket jag tror).

Kram

Cicki sa...

Tack Helene. Hon kommer att få det bra hos dig. Möss älskar att bo på landet....:-)

Trebarnsmamman sa...

Hej Cicki!
Förra julen köpte jag ett "Bröd/servettfat" och det passade perfekt in i vår brödkorg och har nu förgyllt vår ju där detta året...men nu skall julen städas ut och kris uppstår! Vi behöver alltså ett nytt "Bröd/servettfat" för resten av året. Kan du hjälpa mig? Såg att du hade ett på hemsidan men tyckte färgerna var alldeles för starka. Vill mer ha något åt gula eller blåa hållet.

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Jag ska titta igenom vad jag har för tyger som kan passa. Återkommer. Måste bara sy ett stickfodral först.

madde sa...

Har gjort reklam för min blogg 3 gånger idag! Undrar om du har fått några fler besökare, men jag hoppas det! =) Får uppdatera när nästa mus är färdig! hehe vad kul att den är såld redan!

Vi kommer nog på onsdag men vi ringer innan=P
Saknar er!
Kram

Cicki sa...

Madde: Det är kanon....:-) Jag har själv också lagt in Bloglovin eller vad det nu heter. Lite mer var det redan igår så det kanske är musen som lockar. (Hur snuskigt blev det där då....:-) )

Onsdag blir bra. Vi ses då. Kram

KB sa...

Vad roligt att du sålt henne! Hon är så söt, men, blir det inte svårt att skiljas från henne?!

Kram o Trevlig lördagskväll

KB

Moster Ma sa...

Den där musmamman blir säkert populär för den är ursöt!
Jag förstår att det där med priset är svårt. Jag tror det tar lång tid innan man ta betalt för vad det egenligen är värt,om någonsin.
Hoppas bara du inte får för stora krav på dig att göra alltför många!
... så mycket arbete är vad jag tänker när jag ser dom.

Christina sa...

Jag såg på hemsidan att hon var såld redan - inte undra på ;)
Jag håller med Moster Ma; det är mycket arbete bakom en sådan mus så ta det försiktigt.
Varmt lycka till!

Cicki sa...

KB: Jag kanske är lite konstig men jag tycker det är extra roligt att skiljas ifrån det jag själv gillar extra mycket. Så jag kommer att med glädje skicka henne till Gotland.....:-)

Moster: Jag har redan fått två beställningar till. Men som det varit redan innan så säger jag till att det får ske i min takt. Hittills har ingen protesterat mot det.

Christina: Som du ser i mitt svar till Moster så har jag redan två beställningar. Jag kommer att fortsätta med att göra som jag gjort hittills. Jag jobbar på i den takt jag själv klarar av. Skulle det bli för mycket så får jag väl sätta en form av stoppgräns.

madde sa...

Den verkar bli precis så poppis som man kunde tänka sig:) Vad kul!
Kram

KB sa...

Jag skulle heller aldrig ge bort eller sälja något som jag själv inte vill ha eller tycker om. Jag menar bara att hon är ju din "förstfödda" med allt vad det innebär. Hon kommer att trivas på Gotland! Har en känsla av att det kommer flera Amalior så småningom, eller rättare sagt systrar till A2.

Kram o Trevlig Söndag

KB

Polargrevinnan sa...

Jag instämmer med alla andra, jättesöt docka, och vilka fina kläder.
Det är svårt med prissättning. Jag tror du ligger bra i pris för alla dina arbeten. Jag var nyss inne på din hemsida. Det är många fina alster. Jag gillar särskillt din badrumsförvaring. Jag återkommer på din mail.
Bli nu inte stressad när beställningarna på musdockan strömmar in. Det är rätt, ta det i din takt.
Kram Viola

Cicki sa...

Madde: Det verkar så. Det är kul.

KB: Hon är verkligen min förstfödda och jag är så stolt över henne. Måtte hon sköta sig bra i sitt nya hem....:-)

Någon mer Amalia blir det inte. Jag tänkte namnge i bokstavsordning och om det skulle bli så många så jag kommer till G så ska jag ta ditt namnförslag som jag tyckte var bra.

Polargrevinnan: Visst är hon fin. Kul att du gillar mina saker. Det känns som att jag hamnar rätt prismässigt de flesta gånger. Jag känner efter vad jag skulle vilja ge. Det verkar stämma.