fredag 11 december 2009

Calle Calle Calle

Ni vet väl vem ni ska rösta på ikväll?

11 kommentarer:

KB sa...

Jag har inte tittat på Idol, men har sett snuttar av det. Men när M sa att Calle är en kopia av I, vet inte om jag håller med riktigt, I är mörkare, har jag tittat på en repris. De är bra bägge två killarna tycker jag, tvåan får precis samma chans som den som vinner. Walking to Memphis är en av mina favoritlåtar och den framför Calle jättebra.

KB

Cicki sa...

KB: Visst får de samma chans för en sångkarriär. Men det är väl det där att en vinnare är trots allt en vinnare. Jag upplever Calle som mer ödmjuk och det tilltalar mig.

Annela sa...

Jag håller på Erik jag. Han sjunger bättre.

Lena sa...

Tänk,jag bara blev så tagen av Calle.Hur han har utvecklats under resans gång och hans personlighet tilltalar mig värkligen.
Hoppas och tror.
Ta hand om dig.

Cicki sa...

Annela: Smaken är som baken.....:-) Erik är också bra.

Lena: Det är samma sak här. Jag gillar hela han, på något vis.

Ta hand om dig också. Hur är det med fossingarna?

nillas liv på pinnen sa...

Han sjunger helt underbart!
Men just i vinnarlåten tycker jag nog att Erik var bättre. Tror jag.

Cicki sa...

När man är en gammal blues/soul-älskare som jag så är ju Calle helrätt.

Jag tyckte nog också att Erik gjorde vinnarlåten mer rättvisa. Hans röst passade bättre för den. Men Calles uppvisning i Zeppelin-låten var ju helt otroligt. Tidigare har jag tyckt att Amanda Jensen är den bästa från Idol. Hon får numera sällskap med Calle.....:-)

Bloggblad sa...

Jag gillar båda, men hade helst sett att det var Erik och Tove som hade gått till final. Erik påminner jättemycket om Peter J som kommer härifrån.

Jag har lite svårt för det rufsiga slarviga håret, det ser ut som om Calle kommer direkt från sängen och att han sovit i sina kläder, annars är han gullig.

Vad gäller sången så tycker jag att det varit ovanligt hög kvalitet överlag i år.

Cicki sa...

Bloggblad: Jag trodde länge att det skulle bli Erik och Tove i final. Det var det nog många som trodde. Men jag har nog fastnat för Calles lite blyga pojkaktiga charm. Sedan är jag ju en blues och soul-älskare där Calle briljerar mer än Erik.

Det har varit en högre nivå i år. Det tycker jag också, med ett eller annat undantag. Det är väl så att fler vågar söka och då måste de ställa högre krav för att få ett bra urval.

Spader Madame sa...

Vi såg slutet efter På Spåret. Har inte sett något förut och jag föll för Calle medan Esset sa att Erik ägde. Det var mer rock över Calle och det gillar ju jag... Hur som helst vann ju Erik, så han var väl mest poppis!

Cicki sa...

Spader: Erik tilltalade nog mer den yngre generationen. Speciellt tjejerna....:-) De kommer att gå långt bägge pojkarna så det spelar nog ingen roll vem som kom etta eller tvåa.