onsdag 18 november 2009

Gnällfia

Det är tantlunch idag. Jag hade sett fram emot det och gett mig den på att jag skulle vara med. Men jag fixar det inte. Jävla värk........:-)

Nu kryper jag ner i sängen och tycker synd om mig!

10 kommentarer:

KB sa...

Skickar en "tycka-synd-om" hälsning till dig. Idag känns det för eländigt här också. Jag tror jag har värk överallt utom i hårstråna och i naglarna.Ska gå o ta ett "pulver" nu.

Kram

KB

Cicki sa...

KB: Du också? Fy så trist det är. Jag har tänkt skriva till dig så länge men du vet ju hur den här hösten varit så jag kommer mig inte för.

Skickar tycka-synd-om-kramar till dig också. Kram

Moster Ma sa...

Vad är väl en tantlunch---- jo dubbelt underbar nästa gång!!!!

Cicki sa...

Moster: Det kommer nya tantluncher....:-)

Polargrevinnan sa...

Jag tror att vi behöver skriva gnällinlägg. Livet är inte bara rosenrött. Ibland kan det vara en tröst att man inte är ensam med värk i kroppen. Själv är jag periodare (med värk) och just nu räcker det med tabletter på kvällarna. Mår bättre när det är sol och värme och det har jag ju haft i två veckor.
Vi får tycka synd om varandra.
Hoppas du mår bättre i morgon.
Kram Viola

Cicki sa...

Polargrevinnan: Visst är det så att vi till viss del måste få gnälla av oss. För det mesta klarar jag mig också med medicin till natten. Det som stör mig är att jag försöker leva så positivt som möjligt men klarar det inte när det blir så här. Idag har jag tagit min medicindos var sjätte timme. Då känns det rätt bra förutom att jag blir dåsig. Jag hoppas det är rätt väg att gå och att jag snart kan återgå till att bara ta min kvällsmedicin.

Jag är mycket nyfiken att få läsa om hur du hade det i Egypten....:-)

Spader Madame sa...

Puss på sig Cicki!

Cicki sa...

Spader: Puss på´re själv. Å så inga blåa ljusslingor, kom ihåg det.

Trebarnsmamman sa...

Gumman! Skickar en jättekram, vet precis hur frustreande det är att missa allt som är roligt p.g.a värk!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Jag har tänkt extra mycket på dig de här dagarna. Tänkt att jag blir frustrerad över några dagar. Du hade det så här i månader. Idag känns det lite bättre. Ska på vattengympa ikväll. Orkar förmodligen inte göra alla rörelser men det varma vattnet lockar plus att jag behöver röra på mig för att inte stelna alldeles. Kram