tisdag 27 oktober 2009

Första och andra inlägget

Här kommer de två första inläggen. Det visar på hur fundersam jag var över mitt eget beslut att börja blogga. Idag är bloggen en del av mitt liv. När det händer något eller en tanke far igenom mitt huvud så tänker jag ofta; "Det här ska jag blogga om". Jag tror det är ett vanligt fenomen hos oss bloggare.....:-)

Tänk så många fina bloggar jag har hittat till och så många fina vänner jag fått under de här två åren. Det känns helt fantastiskt. Just nu kan jag inte ens tänka tanken på att sluta blogga.

I första inlägget så skriver jag att jag aldrig ens tänkt på att göra en hemsida. Idag har jag en sådan som jag är mäkta stolt över.

I det andra inlägget så skriver jag om varför man bloggar. Är det för att bli bekräftad? Jag tror det är ett behov som de flesta av oss har. I alla fall vet jag med mig om att jag har ett visst bekräftelsebehov.

Så nu siktar jag på ytterligare ett år med bloggen. Men vi ses ju innan dess. Förmodligen redan senare idag.....:-)

5 kommentarer:

Lisette sa...

Jag tror att båda tankarna stämmer på de flesta av oss. MEN OJJJOJJ så många trevliga bloggbekanta jag har efter denna korta tid. Jag skulle verkligen inte vilja vara utan dem. Du är absolut en av dem!!Din sida är jättemysig att titta in på och njuta av.
Jag hoppas att vi möts någon gång IRL.

engelsson sa...

Haha,,ojjj vad jag känner igen mig..jag satt o surade över min blogg hela första veckan o begrep inte för allt i världen vad jag skulle med eländet till..men idag e jag glad för min blogg o alla härliga människor jag mött genom den..som du*L* kram

Cicki sa...

Lisette: Du känns helt klart som en sådan bloggvän som jag vill träffa på riktigt. Vi ska nog få till det vid tillfälle....:-)

Engelsson: Förr tyckte jag att bloggare var ena knepiga människor. Hur kunde det vara kul? Så tänkte jag då. Jag har ju ändrat mig, kan man säga.....:-)

Le Loup sa...

Men, vad kul att läsa dina första inlägg! Det är en sak jag tänkt på, att det vore jättekul att läsa bloggarnas första blogginlägg, för att se var det hela började en gång. :)

Cicki sa...

Shirouz: Det kan du ju göra om du scrollar i folks bloggar. Lite jobbigt kanske men det går i alla fall.