torsdag 6 augusti 2009

Bloggpaus

Det blir bloggpaus i några dagar. Jag kommer att ägna mig åt att vara en aktiv mamma. Idag ska vi ut och plocka svamp. Imorgon ska vi hälsa på pappa/morfar. På lördag blir det en mor/dotter dag med loppis och shopping. Så på söndag eftermiddag är jag tillbaka i etern.

9 kommentarer:

KB sa...

Hoppas ni hittar mycket svamp, men... akta er för fästingar. Jag går på antibiotika nu p g a en sådan liten spjuver.

Ha det jättemysigt!

Kram
KB

Cicki sa...

KB: Vi hittade rätt skapligt. Till och med trattisar som var rätt stora. Det är otroligt tidigt. Massor med små var på gång så om man väntar några veckor så kan vi åka dit igen och plocka. Det stället är det rätt snårigt och svårgått på så det är ingen större risk att någon annan hinner före.

Jag hatar fästingar. Fattar inte vad det gör för nytta egentligen. Nu är vi i alla fall duschade och har hjälpt varandra att kolla igenom kropparna. Hoppas du inte åkt på något värre utan att antibiotikan hjälper.

Moster Ma sa...

Hoppas du får riktigt sköna bloggfria dar!

Anonym sa...

Ha det så bra!!

engelsson sa...

Bloggpauser e himskans nyttiga..man blir lätt uppslukad..jag kikar in för o tala om att jag bakat baguetterna som du länkat till..vansinnigt gott..kram

Le Loup sa...

Jag tror vi avlöser varandra, jag har varit borta i en vecka och nu har jag läst i kapp hos dig,mycket tänkvärt som vanligt, och sedan försvinner jag nog ikväll och återkommer nästa vecka. :)
Ha det riktigt härligt nu!

Cina sa...

Hoppas du haft det bra!!!! Jag är tillbaka efter min (ofrivilliga) bloggpaus! Det sägs att det finns mycket svamp ju! Här plockas det mest blåbär!
Kram!

Smycka sa...

Låter som om du kommer få det jättetrevligt!

Välkommen tillbaka på söndag em.

Kram =o)

Cicki sa...

Moster Ma: Vi har haft det jättetrevligt och intensivt.

Annika: Tackar, det har vi haft.

Engelsson: Hoppas de blev riktigt lyckade. Baguetterna alltså...:-)

Shirouz: Ska bli spännande att höra hur det gått för dig.

Cina: Vad skönt att du är på G igen. Jag satsar på svampen. Har blåbär kvar i frysen sedan förra året. Svamp också visserligen men svamp kan man aldrig få för mycket av.....:-)

Smycka: Tackar. Nu är jag tillbaka. Håller på att läsa ifatt.