tisdag 7 juli 2009

Några somriga kassar

Det kom ett mail där det stod: "Jag ska snart åka på semester och har upptäckt att jag har för få kassar. Kan du hjälpa mig."
Jag hade egentligen sagt att jag inte skulle ta emot några beställningar på ett tag, men vem kan säga nej till en sådan vädjan. Inte jag i alla fall. Dessutom har beställaren blivit en mycket god bloggvän och sina vänner hjälper man.

Beställningen gällde några kassar som redan fanns färdiga på hemsidan, men det blev även några nysydda. Så här ser de ut:

Det här är en mindre kasse, en kombinerad handväska och kasse kan man kalla det för. Måtten är 28 cm bred och 33 cm djup. Botten är 6 cm bred och handtagen är 53 cm långa. Invändigt så är det tre fickor, en dubbelficka, en stor vanlig och en mobilficka. Väskan stängs med ett magnetlås.



Det här är en större kasse med korta handtag. Ordentligt inredd med lika fickor som i den mindre väskan. Denna kasse har mått för att passa för en eller flera pärmar.





2 kommentarer:

Cina sa...

Vilka fina väskor!
Hoppas du har en bra dag!
Läste om bloggproblemen. Jag har helt gett upp IE. Använder FireFox och är väldigt nöjd so far!

Cicki sa...

Cina: Tackar. Det är tvättdag på både gott och ont. Vi har två tvättstugor och jag lyckades för den där torktumlaren är trasig så nu har jag fått lov att hänga allt. Men annars har vi jättefina tvättstugor.

Jag har pratat med Microsoft idag men de förstår inte vad det är som är fel. Jag ska kontakta Blogger också få se om de kan hjälpa mig. Annars gör jag som du, går över till Firefox. Har testat det litegrand och är nöjd med de testerna.