torsdag 9 juli 2009

Hemma hos oss

Nu är fönstertvättningen klar. Om ni tycker jag är knäpp som tvättar fönster när det skitväder ut. Vi har nog lyckats komma i utkanten av det för här småregnar det bara. Och det fönstret och balkongdörren som jag tvättade idag ligger inte ivägen för regnet. Jag blev mycket nöjd med de nya fransgardinerna. De släpper igenom ljuset alldeles perfekt. Kedjorna som jag har vid balkongdörren har suttit där sedan jag köpte de för tre år sedan. Jag fick en vision av att jag ville ha kedjor där. Oj vad jag fick leta. Ingen hade hört talas om något dyligt. Till slut hittade jag dem i en liten, liten hemindredningsbutik. Det blev dyrt men det var det värt. Jag älskar dem fortfarande.

Tillägg: om någon undrar varför vi har ett hönsnät utan för balkongdörren så är det en nätdörr för att vi ska kunna vädra utan att katterna går ut på balkongen. Det är lite väl högt att ramla från åttonde våningen för en liten katt.


8 kommentarer:

Cina sa...

Men titta där! Så bra det blev! Jag gillar kedjorna! Grattis till dig som gjort så fint! Kram!

Cicki sa...

Cina: Tack. Jag blev själv väldigt nöjd. Visst är kedjorna fina. Jag älskar dem verkligen.

Spader Madame sa...

Sååå snyggt... Tror du behöver ta en tur förbi Järvastaden och hjälpa mig sedan, men först persienner!

helene sa...

Fönsterputsning skulle behövas här också, men det får bli senare. Jag har en jävla massa fönster och man behöver stege till de flesta, så jag drar mig för att ens börja fundera på't.
Passar också på att säga att jag har bytt bloggadress, jag börjar om från början nu... igen. *hehe*

Känner att jag är på väg in i en ny fas i livet och skall försöka bli en bättre människa. =P

/helene med smyckena

Cicki sa...

Spader: Jag är absolut ingen inredningsguru.....:-) Men jag kommer gärna till Järvastaden ändå. Kanske vi kan slå våra kloka huvuden ihop då.

Helene: Jag har ju sett bild på ditt mysiga hus så jag förstår att det är en del jobbiga fönster. Här har vi inte så många fönster så det är faktiskt hanterbart.

Hur hittar jag till dig nu då. Du får ju inte säga så där utan att lämna ny adress.....:-)

Kan du bli mycket bättre än vad du redan är.....*fniss*......

helene sa...

Ja, nya livet ja... jag har inte hunnit börja med det än, men det är på G! =P

http://metrobloggen.se/50

Lisette sa...

Verkligen fint med kedjorna. Så fint ljuset silar genom dem. Och du, Verkligen praktiskt med hönsnätet för katten. Skönt att slippa vaka över henne varje sekund.Ha en bra helg.

Cicki sa...

Lisette. Ja, jag gillar också det där med ljusgenomsläppet och att det samtidigt är något där så det inte ser så tomt ut.

Alternativet till nätdörren hade varit att sätta nät över hela balkongen men det kände vi inte för. Det hade blivit som att sitta i bur....:-)