onsdag 4 februari 2009

Skruttbilen igen

Idag har bilskrället lagt av igen. Sambon var i väg till tandläkaren. Efter det åkte han till en kompis som han brukar datorsupporta. När han åkte därifrån så ringde han så jag skulle göra mig klar för vi behövde åka på Willys.

Allt gick bra tills vi skulle åka ifrån Willys. Då ville inte bilskrället starta. Precis som förra gången den strulade. Det stod en bil bredvid oss där man också höll på att packa in varor så sambon undrade om han fick låna lite ström. "Självklart", sa den gode mannen på knagglig svenska. Han släppte vad han hade för händer för att bistå oss. Han fick lov att flytta sin bil lite närmare oss. Så med de nya kablarna på plats så startade vår helt galant.

Nu är det verkligen dags att köpa ett nytt batteri. Det funkar inte längre med konstgjord andning.

3 kommentarer:

Hilda sa...

Har jag berättat att jag fick tag på ett felfritt batteri på skroten för bara två hundra???. Lycka till Vännen. Jag vet hur det är ;)

Cicki sa...

När du säger det så kommer jag ihåg det. Han som stod bredvid oss och hjälpte oss sa att han hade ett batteri till salu. Vi ska ringa honom imorgon och höra vad han ska ha. Han hade nyligen skrotat sin gamla bil. Annars kan vi ju kolla på skroten som du gjorde.

Anonym sa...

Nja, jag skulle nog inte lite på ett begagnat batteri, På sikt kan det bli mycket dyrare.

KB