söndag 18 januari 2009

Köksgardin på plats

Nu har julgardinerna åkt ner och upp kom en nygammal gardin. Denna fyndade jag på loppis för 30:-. Jag fastnade för tyget och tänkte använda det till något annat. Vad visste jag inte då. När jag kom hem så insåg jag hur snygg den skulle bli i vårt femtiotalskök. Gardinmodellen är nog mer 60-tal än 50-tal. Men vad gör det. Jag är helnöjd. Jag har ett annat äkta 50-talstyg liggande som ska bli köksgardiner. Men just nu har jag så mycket andra projekt på gång så det får vänta. Tröttnar jag på den här gardinen så är det bara att återanvända den till en kasse eller något liknande.

7 kommentarer:

Camilla sa...

Vilken fin modell på köksgardin. Undra om den modellen skulle passa i vårat kök också?

Cicki sa...

Camilla: Visst är det. Det är lite kul när gamla modeller kommer tillbaka och man gillar dem igen. Ju mer jag tänker på det desto mer tror jag det är 60-tal. Men den här modellen kan gott komma tillbaka igen. Den är läcker.

Anonym sa...

Hejsan Cicki. Snyggt det blev med gardinen! =)

Vet inte om det funkar, men det kostar bara ett par minuter att testa... få fler besökare till din blogg, det tar ett par minuter att regga sig, men kan ge en massa fler besökare och det vill vi väl alla ha?

Följ bara den här länken:
http://www.viraltrafik.se/?macozaza

/helene

Anonym sa...

HEj du!
Snygg gardin...den ger mig en påminnelse om att jag KANSKE borde byta gardiner jag med:-) men bara kanske.

Tusen kram

Cicki sa...

Helene:Tack för tipset. Ska kolla senare hur om det går.

Viola: Du ska bara vila så mycket som det går. Gubben kan byta gardiner istället.....:-)

Le Loup sa...

Jag gillar också gardinen :) Och måste meddela att katterna älskade Mjaus strömmingbitar i gelé. Nu har jag köpt makrill och rödspätta också, tack för tipset!

Cicki sa...

Shirouz: Du ser vad bra det blir att byta kattmat ibland. En mycket egensinnig kattmadame som jag bodde med i mitt gifta liv, hon åt inte annat än hemgjord kattmat. Så där stod jag och kokade kyckling, kokade fisk mm och gjorde i ordning små byttor åt henne. I yttersta nödfall kunde hon äta Whiskas torrfoder med fisk. Ingenting annat. Hon föll inte ens för sådana där småburkar med lyxkattmat, typ Sheba och liknande. Hon var en riktigt bortskämd kattmadame.....:-)