lördag 29 november 2008

Liten dagsrapport

Då var första dagen av tredagarsäventyret över. Sedan vi kom hem har jag hunnit sova några timmar på värmedyna, ätit middag, tittat på TV och druckit Blossas årgångsglögg.

Det har varit en rolig dag. En bloggare var och hälsade på i vårt stånd. Kul att ses på riktigt. Det var mycket aktiviteter på vårt berg. En riktigt gammaldags julmarknad med positivspel, ljusstöpning, glögg, pepparkakor och dans kring granen. Jag har sålt sisådär. Är rätt nöjd men kunde vara nöjdare, om jag så säger. Det var kallt att stå även om det var ca fem plusgrader. Råkyla och blåst som kröp in överallt, trots att vi faktiskt klätt oss ordentligt.

Det är sådana här gånger det blir så tydligt att man inte är helt frisk. Har en stickande smärta i höger vrist och rygg och nacke har mer eller mindre lagt av. Men det är bara att bita i och ta nya tag imorgon. Det är alltid roligt att stå där och skämta och ha sig med presumtiva kunder.

Adventspynta ska jag göra till veckan. Orken har inte räckt till för det.

2 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Idag har jag verkligen känt att jag lever...alltså värk i hela kroppen och nacken har inte velat vara med alls ! Men jag har upptäckt att jag är väldigt väderkänslig och just nu är det pissväder med både regn och snö...så det blev en innevarardag här !
***
Ha en fin start på veckan !
KRAAAM EVA

Cicki sa...

Eva: Jag är också väldigt väderkänslig. Blåst och temperaturväxlingar reagerar min kropp på. Det spelar mindre roll om det är varmt eller kallt ute.