torsdag 30 oktober 2008

Dotterns ryggonda

Dottern ringde vårdcentralen igår. Där blev hon totalt nonchalerad. Hon fick ingen läkartid utan blev ordinerad Alvedon av en sköterska på telefon. Idag kan man läsa i DN att vårdcentralerna i Västernorrland är sämts i landet. Det gäller både privata och landstingsägda. Jag rekommenderade henne att åka upp på akuten. Där kan de i alla fall inte ignorera henne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir så fö......d, när man hör sånt. Det är likadant på Jourcentralen härnere, åk hem, ta en alvedon och AVVAKTA!!?? Har man inte avvaktat klart när man ringer en vårdcentral eller besöker en akutmottagning?! Det har hänt att folk avlidit p g a detta "goda" råd. Hoppas A-K inte ger sig, hon MÅSTE få hjälp, vilket hon också har rätt till.

Hoppas du mår bra Cicki. Jag förstår om du håller på att "koka över".

Kram

KB

Cicki sa...

Jag peppar henne så gott det går. Hon måste ju bland annat få en sjukskrivning om hon inte är bra till på måndag. Jag mår bra men all vaken tid tillbringas vid symaskinen. Nästan. Jag håller på att få lätt panik och tycker inte jag hinner med tillräckligt mycket för ett lager som ska räcka i tre dagar.