tisdag 22 juli 2008

Shopping

Idag har det varit shoppingdag. Det var meningen att jag och väninnan U skulle gå på loppis. Det visade sig emellertid att de hade sommarstängt, så det besöket är uppskjutet till i slutet av augusti. Däremot blev det shopping på stan. Jag och sambon fortsatte ner på stan när det inte blev någon loppis. På stan var det slutrea på det mesta. KappAhl och Din sko gav inget. Men på Lindex blev det desto mer. De hade "Ta två betala för en" på reavarorna. Så jag plockade på mig en laddning in i provhytten. För det mesta brukar jag känna mig tjock och missnöjd och inte köpa ett dugg. Idag var det tvärtom. Allt jag plockat på mig satt snyggt, till och med ett par jeans. Så jag köpte tre tunikor och ett par jeans och betalade inte mer än 328:- för hela kalaset. Vet inte när jag köpte så mycket kläder senast.

Sambon behövde byxor så efter Lindex begav vi oss till Dressman. Där blev det lite problem med storlekarna. Sambon hade svårt att acceptera att han öka två storlekar i vikt. Men när han väl fick på sig rätt storlek så blev det två par byxor för hans del. Även här för en billig penning. Sammanfattningvis är vi nöjda med vår shoppingdag. Mycket kläder för lite pengar. Det gillar jag.

6 kommentarer:

S... sa...

Grattis till fynden, jag gillar också att få massor av kläder till ett bra pris, Lindex är ju ett bra tips för jag behöver Jeans, och en bikini. De lovar ju ett högtryck och jag har glömt min hemma!

Ha det så skönt och sköt om dig!

Cicki sa...

Här i stan hade de hur mycket som helst att välja på. Hoppas du hittar något också. Jag ville även ha en hel baddräkt men det var bara bikinis att välja på.

Spader Madame sa...

Bra jobbat...det är härligt att hitta kläder på rean, jag köpte likadant fast på nätet! Glöm bara inte att använda plaggen... klassiskt att "spara" till speciella tillfällen!! KRAAAAM!!

Cicki sa...

Nu fick du mig att le, Spader. Det var precis så jag tänkte igår att nu ska jag komma ihåg att använda de för de där speciella tillfällena är få nu för tiden. Grattis till dina fynd också. Kram

resan mot ljuset sa...

Ja, vem gillar inte shopping! Hittade även lite spets och silkigt du vet ;-)

Cicki sa...

Resan: Så du utnyttjade också köp två betala för en. Det är klokt. Silkigt är härligt. Man ska få mycket för pengarna.....:-)