fredag 18 maj 2012

Shoppingdag

Idag har vi shoppat loss ordentligt. Egentligen mest sånt som ska ätas och drickas. Det var rätt kul att gå på bolaget och botanisera. Visst har vi unnat oss ett glas vin då och då tidigare. Men nu kunde vi lägga upp ett lite mer varierat lager av både rött och vitt vin plus ljust och mörkt öl.

Jag var även och provade skor, men blev lite småsnål och hoppade över det tills vidare. Jag måste nämligen ha fotriktiga skor inomhus för att klara ryggen. Provade Sköna Maries sandaler, men kände att det får vänta en månad eller så. Mina gamla håller ihop ett litet tag till.

Vi åkte vidare till Jysk och Rusta för att titta på förvaringslådor. Vi ska göra om i hallen och jag ville ha lite koll på vad som finns på andra ställen innan vi åker till Ikea. Jysks lådor ligger på plus just nu. På Rusta köpte vi mer matta att ha på balkongen. Det räckte ju inte hela vägen när jag gjorde i ordning där.

Vi åkte vidare till Willys och provianterade. Under Willys häckar det ett antal olika butiker, bland annat en second hand-butik. Sambon lurade in mig där idag, så nu får han skylla sig själv över mitt inköp. Ni som läser här vet att jag samlar på glas i en väldigt speciell färg. Naturligtvis så stod där världens vackraste set med likörglas, karaff och glasbricka i den där perfekta färgen. Helt felfri var den också. Så det blev dagens onödiga men jättevackra inköp. Det kommer en bild imorgon. Just nu står allt i diskställe för lufttorkning.

Det är rätt trevligt att kunna unna sig lite grand. Det får väl inte gå över styr, men så länge vi håller oss inom budget så är det ingen fara.

1 kommentar:

Cina sa...

Åh fina Cicki! Unna dig/er och njut av att kunna det! Kram!