lördag 26 maj 2012

Råkade...

...få det här tyget med mig hem i fredags. Vi var på stan för jag behövde bland annat köpa material till en beställning. Då visade det sig att hovleverantören hade storrea. Det kunde blivit mer, men eftersom det handlats en del ett tag nu och tygförrådet är onödigt stort så räckte det med det här. Det ska nog få bli ett par kuddfodral av det framöver, om inte någon har något annat önskemål. Säg till i så fall.

Annars så syr jag som sagt var på en beställning nu. Efter det så ska det få bli lite privat sömnad. Vi har ju ett gullefjun som fyller tre år till midsommar. Hon måste ju få något fint. Samt att jag vill sy något somrigt åt mig själv också. På måndag är det Ikea som gäller. Det kan ju eventuellt få följa med något tyg därifrån också.

7 kommentarer:

Spader Madame sa...

Till, till, till! Bra råkat! Jag behöver ettt sånt fint tyg. Håll det till mig!

Cicki sa...

Spader: OK! Kuddar eller?

Spader Madame sa...

Jag har inte bestämt mig. Något till Mamma, kanske kuddar.

Cina sa...

Till. Också. Om det räcker. Kudde! Långsmal! ;)
Vilket häftigt tyg!

Cicki sa...

Spader: Det är ingen panik, jag har annat för mig just nu. Biten är på 1.10 så det räcker till två kuddar 50x50. Eller en kasse.

Cina: Biten är bara på 1.10 så jag tror inte det blir något över. Vi får se vad Spader hittar på. Tyvärr så var det sista biten jag köpte. Synd för det är fler som tänt till på det. Jag får nog åka ner och se om han har något mer undangömt.

Cina sa...

Så kan det gå! Men OM det blir något mer av det tyget så säger jag TILL! I förskott! ;)!

Cicki sa...

Cina: Jag ska åka in till han till veckan och se om det finns. Eller kanske något annat läckert.