onsdag 13 oktober 2010

Käftis

Idag har tandläkaren fått det stora nöjet att rota i min mun. Jag har haft lite tandvärk så jag ville få en kontroll. Det visade sig att det var hål på en visdomstand. Nu har jag fått en provisorisk lagning så jag klarar mig tills vidare. Först måste jag prata med min läkare. Jag är nämligen lite överkänslig mot adrenalin. Tandläkaren ska dra tanden och då måste hon använda en starkare bedövning med adrenalin i. Om läkaren avråder så måste jag sövas för att de ska kunna dra tanden. Nu är det mycket med sjukdomar och elände.

Idag har jag även plockat ut medicin mot mitt sköldkörtelproblem. I nästa vecka blir det ny provtagning och efter ytterligare en vecka återbesök för att se hur den medicinen funkar. Den ska ökas successivt och behövs då kollas upp tills jag står på rätt dos.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ibland är det mycket med det lekamliga. Kram på dej!

KB sa...

Ja, man blir lite skakig av adrenalinet. Sist jag drog ut en tand stack tandläkaren på åtta ställen, men det var inte så farligt. Jag kände inte i alla fall inte ett dugg när han drog ut tandskrället! Det som kändes mest var när man skulle betala. Och nu har jag två nya "haverier", gamla plomber som inte vill längre. Tänk va kul man kunde haft med de pengarna istället! Det blev inget shoppat till mig, men jag tvingade på J två st skjortor och sen köpte jag en jättesnygg randig jumper åt "lillpojken". Dressman har kampanjer just nu.
Det blir till att sy en jacka... Suck...

KB

Smycka sa...

Själv är jag "överkänslig" mot tandläkare och stick överallt! *asg* Hoppas det går bra för dig! Kramar om

Christina sa...

Ja, det där med sköldkörteln kan tydligen ta ett tag innan man når rätt balans. Har en kompis som sagt, som har haft problem med det här.
Hoppas det löser sig snabbt!

Cicki sa...

Solveig: Tackar, jag som alltid upplevt mig som en superfrisk människa. Tänk så man kan bedra sig.....:-)

KB: Du skulle sett M i butiken. Plockade på sig tre par byxor. Provade, visade och bestämde sig för två. Rev åt sig en laddning kallsingar och strumpor. Sedan var det bara att betala. Jag tror hela affären var avklarad på en halvtimme....:-) Måste komma mig för att skriva till dig. Det är det här med tröttheten just nu. Och rätt mycket beställningar.

Smycka: Tandläkarskräck har jag tack och lov aldrig lidit av. Den vi har nu är en pärla. Jag kände inte ens nålen när hon bedövade mig idag.

Christina: Ja, det verkar rätt jobbigt. Jag har ju U som levande exempel.