måndag 6 september 2010

Min satyr

I somras var vi till Christina och Håkan och hälsade på. De bor i en station som fått ge namnet till Christinas blogg, Stribergs station. Christina är en fantastiskt skicklig illustratör, men hon är duktig på det mesta som handlar om konsthantverk. Vill hon någon gång byta karriär skulle hon mycket lätt kunna bli keramiker.

När vi var där och hälsade på så låg denna satyr på bordet på farstubron. Jag blev kär i honom på direkten. När jag säger till Christina att jag tycker han är urläcker så säger hon att jag får honom om jag vill. Gissa om jag tackade ja på direkten.


Nu är det så här att sambon fyller 50 år om tio dagar. Det är något jag utnyttjar genom att försöka få honom att få undan en massa grejer (läs: skit) som han samlat på sig. Igår fick jag honom till att lösa upp och organisera en sladdhärva. När det var klart så blev det så bra att satyren hamnade på väggen. Vi hade tidigare sett ut den platsen till honom, men inte velat sätta upp honom av ängslan för att han skulle viftas ner när sladdhärvan skulle fixas.

Jag hoppas han kommer att trivas på sin plats. Han är verkligen läcker och jag är glad över att få tillhöra Christinas vänkrets.

9 kommentarer:

Le Loup sa...

Åh, han är ju helt underbar! Jag vet att jag nästan alltid hävdar att jag inte är slav under materiella behov, men när jag såg den där, då sa jag precis det ovanstående. För det är den. Ack så fin!:)

Cicki sa...

Shirouz: Visst är han läcker. Å han är min....:-)

Moster Ma sa...

En sån där blir man ju kär i på stört!
Förresten sa jag bara ja, men menade ja TACK!!!!
Rapport kommer.

Cicki sa...

Moster: Visst är det lätt att bli kär i han. Jag läste in ett ja TACK i alla fall.....:-) Rapport blir trevligt.

Spader Madame sa...

Superfin där han sitter!

Cina sa...

Nu visste inte jag vad det var, en satyr, men nu vet jag det. Spännande och fin ju!
Det är himla skönt när saker och ting blir fixade äntligen! Vad roligt att läsa att hans träning går bra, att han kommit igång!
Kram!

Kesu sa...

Meh, har du och CHristina också träffats IRL. Visste inte det! Va roligt! Den där satyren är urcool! Bra val - och snällt av Christina.

Cicki sa...

Spader: Visst är han läcker.

Cina: Just nu känns det som att det går vår väg.

Kesu: Det visste du inte....:-) Vi var dit i slutet på juli. Chris är en generös vän.

Christina sa...

Ofattbart hur du kunde falla för den fulingen ;)
Schysst plats han har fått, Stribergsfaunen!

Jag ska blogga om ert besök här, det är bara det att jag är försenad med allt, det kommer...någon gång snart hoppas jag.

retto, säger wv