onsdag 10 december 2008

Kassar bra för miljön

Idag har jag uppdaterat en hel drös med miljökassar. De finns ju i flera exemplar, men jag försöker göra dem lite olika genom att sätta olika foder och handtag. Dessutom är det ju ingen massproduktion jag sysslar med så det blir inte många lika exemplar runt om i landet. Titta gärna in en sväng på hemsidan få se om det finns något som passar.

Imorgon blir det nya uppdateringar, om jag hinner vill säga. Imorgon är det både vattengymnastik och Luciafirande hos Reumatikerföreningen. Så då får man plocka fram den sociala Cicki. Sambon får också följa med på Luciafirandet. Tänk vad snäll jag är mot honom....:-)

5 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Det där med att piffa upp de miljövänliga shoppingkassarna är något jag har tänkt på, men (förstås) aldrig tagit tag i. Klart bra idé! För de är rätt trista med sina loggor.

Hilda sa...

Vad du är snäll Cicki. Men det visst jag ju redan...:))

Har gått o längtat efter en miljökasse från dej cicki tänkte slå till efter jul. Den oranga tredje nerifrån var en riktig Hilda kasse tyckte jag :)))

Cicki sa...

K-häxan: Du kan ju köpa någon av mig så slipper du ju ta tag i det...:-) Jag brukar leta bland nedsatta panelgardiner till dessa kassar. De är oftast perfekta måttmässigt. Men jag syr ju även av stuvar jag hittar.

Hilda: Jag vet inte vilken du menar. Kopiera gärna bilden och skicka till mig så lägger jag undan den åt dig.

Barbamorsan sa...

Så snällt att han fick :)
Vi är så himla nöjda med kassarna, till och med Lastbilschauffören. De använder han jämt numera...fast han inte skulle i början för att det var töntigt. Men det är ju inte jättekul med dessa pappers kassar och plastpåsar som hela tiden går itu. kram nu ska jag in o kolla lite snabbt

Cicki sa...

Skönt att Lastbilschaffören har vant sig....:-) Jag använder själv enbart tygkassar numera. Ev kompletterade med papperskassar när vi storhandlar. Jag har till och med börja ta med mig tygkassar när jag shoppar annat än mat.