måndag 1 september 2008

Tom i bollen

Jag har en konstig känsla i kroppen idag. Det är som om luften gått ur mig. Vi hade byggt upp en förväntan på loppisen igår. Jag har suttit och sytt hela sommaren för att ha ett lager. Och så blir det platt fall av det hela.

Visst, ingenting av det jag sytt är ju i onödan. Nu ska jag uppdatera hemsidan så att den är så aktuell som möjligt. Nu kan jag även ta itu med beställningar som blivit liggandes på grund av loppisen.

Vi har även bestämt att ge loppisen en ny chans till våren. Andra säljare som vi pratade med sa att det hade varit mycket, mycket bättre på vårloppisen. Lions hade sin stora årliga loppis på lördagen. Kanske det påverkade eventuella köpare.

Vi ska gå igenom det vi rensade ur i garderober och bokhyllor och köra ner till Pingstkyrkans loppis.

Ingenting av det vi gjort inför loppisen är gjort i onödan. Det går att göra annat av det. Men idag måste jag få känna mig lite tom i bollen. (och inte glömma bort att vi ska till tandläkeren lite senare)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Cicki! Förstår att du är besviken...så som du kämpat! En tanke bara...skall du verkligen stå på en loppis med dina fina grejer? Tycker en hantverksmarknad skulle passa bättre! Det handlar ju lite om att ge sina grejer ett värde. Att köpa en fin och ny tygkasse på en loppis för 100 kr skulle jag tycka var dyrt. Men att köpa samma kasse för samma pris på en hantverksmarknad skulle jag tycka var ett fynd.

Kram och lycka till!

Cicki sa...

Visst har du rätt. Jag har bara inte hittat några sådana kontakter än men jag blev lite peppad idag när jag var uppe hos min tygguru och snackade. Ska ev testa med en julmarknad här i stan. Och så har jag ju hemsidan som ett komplement.

Lena sa...

Tror oxå att det är bättre med en hantvärksmarknad.
Julmarknad låter ju kul,härlig stämning då.
Tänker på dig,kram.

Cicki sa...

Lena: Hoppas din höstmarknad blir mycket bättre. Orkade jag så skulle jag komma och heja på dig. Men det blir för mycket pendeltågsåkande för kroppen från den ena ändstationen till den andra.....:-)

Hilda sa...

Det är trist när ens förväntningar inte motsvarar resultatet. Men det är ju som du säger inget är ju gjort i onödan och grjejerna finns ju kvar. Kram!