torsdag 21 augusti 2008

Gnälligt inlägg

Nu har det varit två sådana där dagar som jag helst vill glömma bort. Sådana dagar när värken slår ut allt annat. Det är förmodligen all mental stress från förra veckan som satt sig i kroppen. Efter att ha levt med denna kropp i snart sextio år så vet jag hur den fungerar. Dessutom har jag kanske inte varit så snäll med den heller de sista dagarna. Storhandling i måndags, spring på loppis i tisdags och tvättstuga igår.

Igårkväll sa kroppen ifrån ordentligt. Så det fick bli värmedyna och insomningstablett för att kunna somna. Idag är det första dagen på evigheter som jag behövt tagit värkmedicin på dagtid. Man får väl vara tacksam att jag klarat mig utan så länge.

Ikväll började vattengympan. Det var ljuvligt att få glida ner i det 34-gradiga vattnet. Det märktes att man inte tränat sedan i juni. Men det är ändå skönt att det kommit igång igen. Nu säger höfterna ifrån, så jag får väl vandra runt ett tag innan benen säger ifrån och jag får lov att sätta mig igen. Ligga kan jag inte för ryggen är som ett enda stort blåmärke.

Nu har jag gnällt klart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar en stor, stor kram!!!!!!!!

Cicki sa...

Tack Karolina.