söndag 16 mars 2008

Ändrad layout

Jag har nu ändrat layouten på sidan en del. Jag har lagt mitt bildspel högst upp, som ni ser. Helt enkelt för att ge det större uppmärksamhet. Jag är tacksam för kommentarer och tål både positiva och negativa sådana.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Cicki,
Jag tycker att det var smart och lägga bildspelet högst upp....
Vad duktig du är som får till det...:)
Jag har fullt upp med att skriva inlägg och få till det med mina bilder. Men kanske jag också lär mig.
Ha en skön söndag!
Lena/Sygalen

Cicki sa...

Tack Lena. Det var faktiskt du som inspirerade mig till att ändra. Jag tycker det är så smart att du har flikarna högst upp på din blogg. Jag har inte lyckats få till det så här. Istället så flyttade jag bildspelet. Du har ju dotra som kan hjälpa dig när det kör ihop sig med det tekniska.....:-)

Anonym sa...

Hej! Jag trodde först att bildspelet var ditt senaste inlägg, eftersom det ligger högst upp i denna spalten. Om den ligger i högra spalten högst upp i stället eller om texten under bildspelet eller rubriken visar tydligare att det inte är ett inlägg? Detta är första gången jag är inne på din blogg, så det är väl därför jag trodde det... men jag kommer åter. Du har en trevlig blogg!

Hilda sa...

Jag tycker det blev jättebra att bildspelet är högst upp! Va du kan! Kram kram

Cicki sa...

Mammsen: kul att du hittade hit. Jag förstår din synpunkt. Jag har själv funderat över den. Ska försöka hitta en lösning ifall man kan lägga en ram runt eller en annan färg eller nåt.