lördag 29 mars 2008

I väskans tecken

Idag är en sydag. Jag håller på att sy en handväska. Det var länge sedan jag gjorde det och jag kände hur jag riktigt längtade. Att sy handväskor är för mig att plocka fram all min fantasi och kreativitet. Jag brukar ha en grundidé från början. Men det blir sällan riktigt så för jag kommer på nåt annat under tiden, eller så måste jag ändra lösningen för att få det snyggare. Jag måste hela tiden vara ett steg före i mitt tänkande för att rätt saker ska hamna på rätt plats utan att sömmar syns och stör. Det är skitkul, rent ut sagt. Alla handväskor som jag gör, görs i enbart ett exemplar.

Jag hinner inte klart idag så bildbevis kommer imorgon. Den här gången tänkte jag även försöka mig på att sy en tillhörande plånbok.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Väntar med spänning på resultatet!

Kram K

Cicki sa...

Nu är jag ju jättenyfiken på vem K är? Det finns fler i bekanskapskretsen som inleder sitt namn med denna vackra bokstav.....:-)

Anonym sa...

Det kan jag tro! Blev lite fel i hastiheten.

Kram/luvKB

Hilda sa...

Ska bli spännande att se resultatet du är så himla duktig!!!

Anonym sa...

Cicki! Läs inte luv, det bara "slank med"! Så blir det när fingrarna jobbar snabbare än hjärnan! Jag ÄR verkligen nyfiken på hur din handväska blir. Hoppas vi hörs snart!

KB

Cicki sa...

Kerstin: Jag hade väl mina aningar eftersom det var handväskor det handlade om....:-)

Pärlmudden sa...

Hoppas helgen varit bra!! Ser med spänning fram mot bilder!!
Kram!!

Cicki sa...

Ann-Louise: Helgen har varit bra så här lång. Bild kommer under dagen.