onsdag 5 mars 2008

Dove Pro Age efter en månad

Nu har jag använt Dove Pro Age dagcreme och serum i ganska precis en månad. Jag har inte velat uttala mig om produkterna tidigare eftersom det tar ca en månad för kroppen att byta ut alla hudceller. Jag tyckte inte resultatet skulle vara relevant tidigare. Men nu har det i alla fall gått tillräckligt lång tid.

Jag måste säga att jag är mycket positivt överraskad. Jag har en ganska känslig hy och har alltid haft svårt att hitta bra produkter. Jag har en sk blandhy med både feta och torra partier. Och blir jag stressad så syns det direkt i ansiktet genom att de torra partierna blir extremt torra och jag får fler torra fält än vanligt.

Jag måste väl i samma veva erkänna att jag tidigare slarvat med att smörja mig varje dag. Helt enkelt för att den förra cremen jag köpte var så kladdig att andvända. Jag tyckte jag hade ett kladdigt lager i ansiktet hela dagen. Dessutom var den i burk så det blev kladdigt bara att ta utav den.

Det som hänt nu, efter ett dagligt användande, är i alla fall att min hy känns spänstigare och mycket mjukare. Jag har fått en bättre färg i ansiktet också. Om det är cremen eller våren som gjort det kan jag inte riktigt uttala mig om men jag tror det är cremen. Priset är också bra för en fattig pensionär. 139:-/st tror jag det var. Nåt i den stilen i alla fall. Så när de här tuberna är tomma så kommer jag helt klart att köpa dem igen.

Det enda riset jag har att ge är fortfarande förpackningarna. En massa plast omkring tuberna och tuber i aluminium. Det gillar jag inte.

Inga kommentarer: