fredag 10 april 2015

Fredagsmys, eller kanske inte.

Nu är jag sur på Telenor. Fick ett brev från dem idag. Det låter flott när de börjar brevet med jag kommer att få fortsätta med fri surf. Dessutom ska jag få något som många andra saknar, enligt Telenor. 4G,WOW!  Dessutom talar de om för mig att jag får ett av marknadens bästa pris på mitt abb. Det finns bara en hake i det här, de höjer min månadsavgift från 199:- till 299:-. Det kallar jag inte ett förmånligt erbjudande. Sedan har de listat mina nya "förmåner" .

Grejen är att de är totalt ointressanta för mig. Fortsatt fri surf, jag som surfar så lite på telefonen. Uppgradering till 4 G, min telefon klarar inte det och jag är så nöjd med den att jag inte vill byta. Inte just nu i alla fall.Utökad pott till 299:-. Hallå, jag klarar mig redan nu under 199:-. Unt zu weiter!

Efter att suttit en halvtimme i kö så har jag nu pratat med en rar tjej. Hon ska skicka hem lite uppgifter på andra abb. Annars får någon annan äran att vara min teleoperatör.

2 kommentarer:

Camilla sa...

De där telebolagen är experter på att smyghöja och justera villkoren till sin egen fördel. Hoppas du hittar något annat abonnemang.

Cicki sa...

Camilla: Jag har pratat med en jättetrevlig tjej på Telenor där vi tittade på andra alternativ. Dessutom har vi suttit och kollat på nätet. Summan av kardemumman är nog att vi behåller de abonnemangen vi har, med den extra kostnaden. Det är förhållandevis bra alternativ och vi har i alla år varit väldigt nöjda med Telenor, när det gäller support och pålitlighet. Man vet vad man får för pengarna, så att säga.