söndag 30 september 2012

Toalettäventyr

Hannele berättade om sin handväska som började brinna efter ett toalettbesök. Jag hade också ett toalettäventyr i fredags, även om det inte handlade om uppeldade handväskor. När U-B och jag skulle gå från tai-restauranten så tänkte vi passa på att sköta om ett toalettbesök innan vi gav oss ut på stan. Jag hade min jacka i handen så den slängde jag i handfatet, medan jag skulle sätta mig. Det jag inte uppmärksammade var att det var en vattenkran med sensor. Så den började spruta vatten på min jacka. Som tur var så reagerade jag snabbt och ryckte undan den. Den hann inte bli alltför blöt.

Det är bara att konstatera att när tanter är på stan så kan det bli äventyrligt.

5 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Hahaha, jag måste skratta :) Fast egentligen hatar jag allt automatiskt, när jag första långe satt i en toa för länge och lamporna släcktes...

Cicki sa...

Hannele: Vi skrattade gott efteråt. Det var musik också som startade när man tände lampan. På U-Bs toa var det prat så hon hade funderat om det var lyhört ifrån köket.....:-)

Camilla sa...

Hoppas att det var en regnjacka ;)

Marlene sa...

hoppsan... ;) blev lite nyfiken på vad stadsäventyr du upplevde när jag läste din kommentar på Henneles blogg... tur i oturen för er bägge kan man säga. Det vore bättre om Hanneles väska hamnat under kranen gissar jag ;)

Cicki sa...

Camilla: Det var ju inte det. Det gick bra ändå.....:-)

Marlene: Kul att du hittade hit via Hannele. Jag tänkte som du när jag läste om hennes väskäventyr. Mitt äventyr var ju inte fullt så allvarligt som hennes hade kunnat bli.