onsdag 4 mars 2009

Mamma Eivor

Eftersom jag tidigare skrivit om min bonusmamma så kanske jag ska uppdatera lite om hur hon mår. Jag har pratat med henne idag. Hon har nu fått sina andra cellgiftbehandling så hon är väldigt trött. Orkar inte mer än att se lite på TV. Annars sover hon mest. Hon har fått hemsjukvård och det känns väldigt tryggt för pappa att han enkelt kan få stöd och hjälp om det behövs. Hennes kropp vätskar sig fortfarande. Läkaren tror att det kommer att vara så under behandlingstiden. Sedan får de se vilken effekt behandlingen haft.

Hon är rätt ledsen men idag fick jag henne att skratta lite åtminstone. Vi pratade om skinnlappar till bröst och vilken effekt jordens dragningskraft har på oss äldre kvinnor. Då kom det ett sånt där härligt glatt skratt som man annars är van att höra. Vi hoppas och tror i alla fall att allt ska gå bra.

Det ska gå bra! Det har jag bestämt nu!

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Hur som helst är det bra att skratta -det kan ingen ta ifrån er! Kram till dig och familjen.

Cicki sa...

Spader: Ett skratt förlänger både livet och käften......:-)

Le Loup sa...

Jag hoppas så att det ska gå bra, håller tummarna här.

Cicki sa...

Shirouz: Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag inte det kommer att gå så bra. Men man måste ju ändå försöka intala sig det. Lite extra tumhållning från goda vänner sitter inte fel....:-)

Smycka sa...

Ett gott skratt är den bästa medicinen sägs det! =o)

Kram
Ulrica =o)

Cicki sa...

Smycka: Det är ju faktiskt så...:-)