torsdag 15 maj 2008

Mitt nattliga liv

Jag drömmer något kopiöst mycket och det är oftast enbart knäppa drömmar som jag inte förstår mig på. Vissa dagar kan jag minnas två - tre konstiga drömmar, som jag drömt under natten. Jag är ju uppe flera gånger per natt och det gör väl att jag minns drömmarna. Det är ju det jag drömt precis innan jag vaknar som jag kommer ihåg.

Man säger ju att när man drömmer så bearbetas det man varit med om under dagen, eller om man har något man undrar över så kanaliseras det genom en dröm. Nu lever jag ju ett väldigt lugnt och ensidigt liv så jag förstår då inte varför jag drömmer så förvirrat. Det finns sällan något som behöver bearbetas från den gångna dagen.

Är det kanske så att jag lever ett så händelselöst dagliv att jag måste släppa loss under natten?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag drömmer mest bara mardrömmar :(

Cicki sa...

Eva: Det är ju tråkigt att du ska behöva göra det. Jag drömmer tack och lov inte mardrömmar. Mina drömmar är bara virriga och konstiga.

Anonym sa...

HEJ!

Du kanske gör som jag: läser för många deckare och tittar på för många TV-program som handlar om akutsjukvård. Detta tillsammans med tyger och symaskiner kan leda till helt otroliga drömmar, DET kan jag lova!

Ha det gott!

KB

Cicki sa...

Ja du KB, man kan nästan tro att du känner mig...:-) Visst har du rätt på alla ingredienserna.