måndag 28 februari 2011

Min mysgubbe

Alla som läst här ett tag vet att jag lever ihop med den nördigaste, den tokigaste, den knäppaste, den mysigaste och den underbaraste man som går att få. Jag talar självklart om Sambon. Han älskar att göra småbus och har så roligt åt det. Det är bara att erkänna att det har jag också.....:-)

Igårkväll satte jag mig vid köksbordet för att ta en liten kvällsmacka. Till mackan skulle jag läsa om kommissarie Rebus. Men det var något konstigt med boken. Texten var upp och ner. Ja; just det! Det var sambon som vänt på omslagspapperet och satt tillbaka det upp och ner. Kul!

Då flög fan i mig och jag tänkte att det här ska han inte få billigt. Så jag låtsades som ingenting. När jag gick förbi sambon, som satt i soffan, tittade han förväntansfullt på mig. Jag låtsades fortfarande som ingenting och frågade bara vad han tittade på. Han bara flinade tillbaka.

Jag satte mig vid datorn en stund innan jag skulle gå och lägga mig. När jag lagt mig i sängen så kommer sambon in i sovrummet och tittar återigen så där förväntansfullt. Då kunde jag inte hålla mig utan säger att jag vet vad han är ute efter. Då tittar han på mig och säger: "Visst är det tokigt när de trycker böckerna upp och ner." Så flinar han och går därifrån.

Då händer det. Jag får ett skrattanfall och kan inte sluta skratta. Så där ligger jag, mitt i natten och skrattar så alla magar och hakor hoppar. Jag säger bara en sak. Jag har det inte lätt som ska leva ihop med den där mannen resten av mitt liv.....:-)

7 kommentarer:

Mångmamma sa...

*ler bara väldigt stort*

Moster Ma sa...

Inte så lätt kanske, men väldigt roligt!

Cicki sa...

Mångmamma:.....;-)

Moster: Jag kommer inte att få många tråkiga stunder....:-)

Camilla sa...

Ett gott skratt förlänger livet, så nu kommer ni få leva ännu längre ihop. Stackars dig! :-)

Cicki sa...

Camilla: Visst är det synd om mig....:-)

Le Loup sa...

Jag garvar gott här :D
Och hör du, vad tycker du om Rebus? Jag gillar den rustibussen :)

Cicki sa...

Shirouz: Jag gillade ju Rebus som TV-serie. Han är ju inte sämre i bokform kan jag säga. Jag är inne på min tredje bok på raken och längtar till en loppisrunda där jag kan hitta fler....:-)