tisdag 16 december 2008

En sån dag

Idag har det varit en sån dag, en dag när det mesta blir tokigt. När jag tvättade idag så tänkte jag köra våra gamla sovkuddar. Vi hade ju köpt nya i söndags så de gamla skulle få bli extrakuddar. Bägge kuddarna sprack i tvättmaskinen så jag har nu sanerat en tvättmaskin från små bomullschips. Det är många sådana i en kudde, dubbelt så många i två kuddar. Nu ska jag bädda rent i sängarna med nya kuddar. Sedan ska jag skynda mig att gå och lägga mig innan något mer tokigt kan hända.

Det är tjejlunch imorgon, det behöver jag nu.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan föreställa mig vad som sades i tvättstugan när kuddarna sprack...
Massa onödigt extraarbete som får blodtryck och adrenalin att flöda. Lyckades du med att få bort alla chipsen?

KB

Cicki sa...

KB: Faktiskt svor jag inte så mycket. Var nog mest chockad. Jag tror jag fick bort allt. Märker du att jag inte lagt mig än. Men sängarna är renbäddade i alla fall.

Barbamorsan sa...

Så tråkigt sådant är! Hihi jaa chockad hade jag med blivit minst sagt....förlåt´men kan inte låta bli att skratta vilken syn och att båda sprack.. Kram

Barbamorsan sa...

Såg att länken till mig går till den gamla bloggen, har du tid och lust att ändra? annars är det ok i alla fall då den hänvisar till den nya . Kram

Cicki sa...

Barbamorsan: Skrattet bjuder jag på. Jag visste att kuddarna var dåliga men inte att de var så dåliga. Det är bara en 5-6 år sedan vi köpte dem. Nu är länken fixad. Bra att du uppmärksammade det. Kanske borde gå igenom alla för det är fler som bytt adresser.