torsdag 18 december 2008

Bråttom bråttom

Vad gör jag här? Här har jag inte tid att sitta. Måste sy på huvan på Ebbas fleecetröja, måste skriva storhandlingslista, måste göra klar papper som ska in till ABF, måste, måste, måste. Måste resa på mig nu. Hejdå!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lugna ner dig!
Kram

tack för superfina grejer förresten :)

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Det här inlägget var mest på skämt. Jag är inte speciellt stressad. Och nu är Ebbas tröja klar och handlingslistan är klar. Det är bara ABF-papperen jag inte gjort. Hinner jag inte före jul så är det ingen större katastrof. De skulle varit inne den 15.de men det är ju ingen som hinner göra något åt det före årsskiftet i alla fall.

Kul att du blev nöjd.

Anonym sa...

Bra inställning Cicki! Före eller efter jul har ju inte så stor betydelse i allt. Bara julklapparna hamnar på rätt dag förståss:)
Läste ditt förra inlägg och blev så glad, javisst finns det väldigt många fina ungdomar som vill så väl men inte alltid får de förutsättningar att visa vad de kan eller en vettig chans att leva bra.
Och det finnns underbara människor i den något äldre generationen (än ungdomarna) och till dom hör du! Tack för din omtanke, du ger mej en sån där känsla som ju faktiskt julen handlar om, värme och goda tankar, att bry sig om.
Blir glad av dej!
Önskar dej en riktigt kärleksfull, lugn och fin julhelg och ett Gott Nytt År!
Många kramar!

Anonym sa...

Jo, har märkt att det finns tusen saker som jag skulle göra/gjort! Ska klippa jackan till A idag, var det tänkt, men... katastrofernas katastrof håller på att hända. Jag har fått väldigt ont i halsen och börjar bli dålig. Det fattades ju bara..!!!! Hoppas du har det bra.

Kram

KB

Cicki sa...

Alde: Så oerhört glad jag blir över dina ord. De värmer verkligen. Jag försöker för det mesta se saker och ting från den ljusa sidan, försöker hitta det positiva. Önskar dig också en fin jul med allt vad det innebär. Kram

KB: Vad tråkigt att du håller på att bli sjuk. Du har varit rätt dålig hela den här hösten. Du måste vara rädd om dig. Om du inte orkar och hinner göra jackan till A kanske inte är en katastrof. Du har ju gjort andra grejer till henne. Hon kan ju få jackan sedan istället om det skulle krisa. Håller tummarna för att du ska hålla dig på benen. Kram