måndag 3 oktober 2011

Det går framåt

Idag har vi varit iväg med en massa skräp från vinden. Det kändes verkligen bra. Imorgon ska vi köra iväg en massa till loppisen också. Vi hade inte tänkt gå upp på vinden idag, men hur det var så blev det så i alla fall. Med oss ner fick ytterligare fyra lådor med tomglas och en låda med gamla ölburkar. Där försökte hamstern finta mig, men det hade han inget för. Han kom nämligen med förslaget att ölburkarna skulle vi bära ner direkt i källaren. Tyvärr, (för honom) så köpte jag inte det förslaget.

Av allt skräp har jag hittills bara varit orsak till två lådor bokföringspapper och en lådan med broschyrer. Jag vet att det även finns en låda med facklitteratur och facktidskrifter som jag är orsak till. Annars är det mesta sådant som hamstern aka sambon sparat på. 

Nu hittade vi även lådan med sambons mammas symaskin. Den är jag glad åt. Jag ska gå igenom den och se vad som behövs göras. Enligt sambon ska den fungera. Den har mönstersömmar vilket låter kul. Jag tror även att den är kraftigare (starkare) än min nuvarande maskin. Så det bli ett bra komplement.

Imorgon ska vi även bära ner det första i källaren. Hittills är det bara tre lådor som får leva vidare. Ändå har vi släpat massor varje dag sedan i fredags. Så det mesta är enbart sopor. I alla fall enligt mina mått.

5 kommentarer:

Christina sa...

Varmt lycka till med resten av utrensningen! Det är en härlig känsla att bli av med saker - om man inte är hamster förstås...

Moster Ma sa...

Skönt iaf när det är gjort! Då känner man sig verkligen nöjd!

Cicki sa...

Christina: Det här är ett projekt som borde gjorts när vi flyttade in här. Det känns rätt bra att vi nu är tvungna att ta tag i det. Din egen hamster är ju mer organiserad än min.....:-)

Moster: Det är jobbigt medans det håller på men känns skönt efteråt. Just nu känner jag av att jag har ben. Det är mycket spring i trappor upp och ner. Snacka om att hissen inte går ända upp eller för all del inte ända ner heller....:-)

Lippe sa...

Ni har ganska stor vind eller?? :) Men vad duktiga ni är och det känns så himla skönt när det är gjort!! Och du, jag länkade till dig i kvällens inlägg, jag glömde tala om det!
Kram

Cicki sa...

Lippe: Ja, vi har ett jättestort vindsförråd. Det blir mindre i källaren, men tillräckligt stort om vi rensar ordentligt. Inte behöver du tala om att du länkat. Det är bara kul.