lördag 12 mars 2011

Nu är han på G

Nu har vi varit hos pappa och hjälpt honom att komma i gång med hans blogg. Den heter Contans blogg. Han har ärvt sin förmåga att skriva från mig. Eller är det tvärtom?.....:-)

Vi har haft en underbar dag. Vi har  fixat med bloggen. Då kom vi  på att han har inget fotoredigeringsprogram. Så nu ska vi dit om några veckor igen och fixa den biten. Det blir för mycket annars, både för pappa och för oss.

Vi åt en underbar burgundergryta och pratade minnen hur mycket som helst. Ju mer minnen vi pratade, ju mer mindes jag. Det blir perfekt nu när jag börjat skriva mina "memoarer". När vi åkte hem, efter nästan sju timmars samvaro, så hade vi med oss två lådor med tyger och gardiner. Det ska jag sortera igenom. Det jag inte ska behålla, har vi bestämt att jag ska lämna till en loppis. Då kommer det till nytta i alla fall. Jag fick även några glöggmuggar som är perfekta till mina samlarobjekt i keramik.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Här kommer ett tips om ett enkelt fotoredigeringsprogram som man inte ens behöver installera.
http://www.picnik.com/

Jag använder ofta picnik. Det uppfyller mina behov i alla fall.

Cicki sa...

Camilla: Tack för tipset. Jag ska titta på det sedan. Vi ansåg att Photoshop kan bli för rörigt. Han behöver ju inte något avancerat. Lite mer kanske bara att minska storleken på bilder och lite beskäring eller något sånt.