söndag 13 mars 2011

Min pappa och jag

Han är som han är min lilla pappa. Nu har vi pratats vid och gått igenom lite saker angående bloggen. Vi får ju ta det lite pö om pö. Men så är det för en annan också, "learning by doing" om man så säger. Jag tycker det här är jättekul att pappa kommit igång med sin blogg. Det kan nog bli ett litet social forum för honom. Han känner sig ju väldigt ensam sedan mamma E gick bort. Nu får han en sak till att pyssla med för att få dagarna att gå.

Ni som läst länge här vet att jag är en otålig person som har svårt att sitta still och inte ha något att göra. Gissa vem jag fått det ifrån. Jag kan ju säga att även farmor var sådan så jag är väl tredje generationen av otåliga och nyfikna människor......:-)

7 kommentarer:

Christina sa...

Så bra det verkar, om jag har förstått det rätt, att du har fått din pappa att blogga :-) Heja!

Cicki sa...

Christina: Precis. Är du nyfiken så finns länken dels i ett tidigare inlägg och i mina bloggfavoriter längre ner på sidan.

engelsson sa...

Hehej..gomorron.. Läste din pappas blogg..häftigt Kunde inte kommentera dock..ha en bra dag..kram

Christina sa...

Cicki: Då ska jag gå in och kolla :-)

Småländskan sa...

Hej där! Jag har läst din pappas blogg och ville gärna kommentera, men jag vet inte hur man gör! *s*. Jag har ingen egen blogg, men brukar kunna kommentera ändå, när det finns ett "namn/URL" att fylla i. Precis som jag gör här och nu hos dig.

Cicki sa...

Småländskan: Välkommen hit. Jag tror inte jag sett dig tidigare. Jag ska kolla på pappas blogg hur det ser ut. Det borde funka för jag har för mig att jag ställde in det så. Men jag kan ha fel. Kollar upp det i alla fall.

Cicki sa...

Småländskan: Nu tror jag det ska funka på pappas blogg. Jag har ändrat lite i inställningarna.