måndag 14 mars 2011

Datorstrul

Idag är det datorstrul som gäller. Min dator har krånglat en längre tid. Den har inte velat haft kontakt med nätverket och slår på sig själv på nätterna och startar upp. Bloggvännen Ulvstrumpa påstår att jag har "gremlingar" i datorn. Oavsett om det är de små odjuren eller något annat datorspöke så vill datorn inte alls starta idag. Så då vet ni vad sambon gör idag. Själv lär jag väl hinna sy lite mer än vanligt. Inget ont som inte har något gott med sig, som man brukar säga.

3 kommentarer:

Christina sa...

Så mordisk man blir när datorn vägrar samarbeta ;-)
Heja datareparatören - tänk vilken lycka att du bor ihop med en!

AprilSus sa...

Dessa datorer! Min lever också sitt eget liv. Kopplar bort sig för internet och skärmen svartnar mellan varven. :(

Som din beter sig gjorde min förra våren, sen dog den. Mitt X som är duktig på dator tittade på min och det visade sig att någon del, minns inte vilken, hade brunnit. Han sa att man måste öppna datorn och blåsa ren den från damm. Det finns som en sprayburk med högtrycksluft att köpa hos datahandlare (onoff) för att rengöra fläkten och kretskort mm på insidan. Kan kanske vara värt ett försök?

Bloggblad sa...

Visst är det finurligt att ha helpdesk alldeles intill sig!

Men det är ganska skönt att ta blogg och facebook-ledigt ett par dar då och då. Mailen läser jag dagligen, min chef (alltså jag själv) kräver det för firmans räkning, men annat kan jag fasta ifrån då och då.