onsdag 12 oktober 2011

Ta chansen!

Nu har jag kommit till min faktalitteratur när det gäller vindsröjningen. Jag har nu en hel bananlåda med litteratur om Damp, Adhd, Asperger, Autism och andra liknande neuropsykiatriska funktionshinder. Det här ska jag lämna till loppisen. Men då tänkte jag på att det kanske förmodligen en hel del av mina läsare som är intresserad av detta. Så den som vill kan ta chansen nu.

Jag ska så fort som möjligt göra en litteraturlista. Den som är intresserad kan maila mig. Jag skänker bort böckerna, men vill ha ersättning för portokostnaden. En del av dessa böcker finns inte längre att få tag på så det är en hel del intressant. Jag har även en del forskningsmaterial både på engelska och svenska.

Hojta till så mailar jag över en litteraturlista så fort jag har skrivit ner den. Först till kvarn gäller. OBS! Maila mig alltså, skriv inte det som en kommentar till det här inlägget. För då kan jag missa det.

Uppdaterat: Jag glömde säga att det är slitna, men hela exemplar. Många har legat som blädderexemplar när jag gjort bokbord. Men annars är det inget fel på dem.

5 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Om det finns böcker i mitt smala intresseområde så är jag intresserad :)

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Det är ju oftast inbakat i samma som ADHD. Jag tror aldrig jag sett en specifik bok enbart om ditt intresseområde.

Mångmamma sa...

Mejlat! :)

Viola sa...

Jag nappar direkt! Har varit på kurs i 2 dagar om Add/ Atypisk Autism. Wow säger jag! Nu ska jag frälsa min omgivning med FAKTA!
Böcker är bra då=)

Cicki sa...

Mångmamma: Jag har också svarat.

Viola: Noterat. Boklista kommer.

Trebarnsmamman: Jag skickar boklista till dig också.